Geen categorie

Kiehl’s Centella Skin Calming Facial Cleanser

Hallo beauty’s,

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, heb ik mij  gehele routine omgegooid. Ik ben voornamelijk Kiehl’s producten aan het testen, waaronder ook reinigingsproducten. Vandaag heb ik dan ook de Kielh’s Centella Skin Calming Facial Cleanser om te bespreken met jullie. Deze cleanser zou de gevoelige huid helpen irritaties tegen te gaan, het het gezicht toch grondig te reinigen. Lezen jullie verder mee?

img_1039

De verpakking van de Kiehl’s Centella Skin Claming Facial Toner is een pomp verpakking. Zoals je hierboven kan zien, bevind zich dan ook aan de bovenkant een kleine pomp. Hierdoor wordt het doseren van het product geregeld. Erg handig en werkt ook zéér goed in gebruik. Ik gebruik zelf drie tot vier pompjes voor mijn gezicht te reinigen per keer.

img_1047

De formule is doorzichtig, en voelt aan als een crème. Je kan deze gezichtsreiniging gebruiken zowel mét als zonder water. Hierdoor erg handig als ik mijn make-up niet in de badkamer eraf kan halen, en toch wil dat mijn gezicht gereinigd wordt. Wattenschijfjes zijn dan ook één van mijn grootste vriendinnen.

 Deze kiehls centella skin calming facial cleanser is te koop bij de verkooppunten van kiehls. 

Liefs soraya

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s