make-up·verzorging

Laura Mercier Foundation Primer Hydrating

Hallo beauty’s,

Voordat ik mijn foundation aanbreng op mijn gezicht, doe ik er altijd een primer onder. Dit is om het resultaat mooier en vooral langer te laten zitten. En dat is zeker belangrijk op een lange werkdag, of een heerlijk dagje uit natuurlijk. Laura Mercier heeft véél verschillende varianten uitgebracht, waarvan ik de Hydrating primer heb uitgekozen. Lezen jullie met mij mee?

img_0788

De verpakking van de Laura Mercier Hydrating Primer is erg basic, maar straalt wél enige luxe uit. Wat ik zeker hoog heb staan op mijn lijstje, dit omdat het dan iedere keer opnieuw prachtig aanvoelt. De kleuren zijn ook neutraal en zoals je kan zien hierboven zijn het bruintinten die de collectie opnieuw herkenbaar maken.

img_0789

Volgens Laura Mercier zou deze primer, een perfecte textuur hebben zodat het helpt je make-up te laten glijden over het gezicht. Maar ook de make-up zou fris blijven en de kleur zou urenlang goed blijven. De primer zou vochtverzorgend, hydrateert en conditioneert de huid. Hierdoor zou het vochtpijl in balans komen, en dat is wat wij willen bereiken natuurlijk met hydratatie producten.

De primer heeft een witte stevige substantie. Deze stevige substantie smelt zodra het de warmte van je huid raakt. Hierdoor is het gemakkelijk te verdelen over het gezicht, en lost het transparant op.

img_0790

Mijn nieuwste aankoop, is ook zeker een aanwinst. De Laura Mercier hydrating Primer zorgt ervoor dat mijn foundation goed op zijn plek blijft zitten. Mijn huid voelt ook niet droog aan na het aanbrengen, maar eerder zacht en verzorgend. Een mooie aankoop die ik zeker blijf gebruiken, zelfs tot de laatste druppel ben ik van mening.

Deze Laura Mercier Foundation Primer Hydrating heb ik gekocht bij de bijenkorf voor € 39.00 euro voor 50 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Laura Mercier Foundation Primer Hydrating

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s