douche·geuren·haar·make-up·reiniging·verzorging

Shoplog; Random spulletjes van O.A. Dior, Ralph Lauren, Pure en véél meer

Hallo beauty’s,

Vandaag is het alweer tijd één shoplog. Maar vandaag zijn het spulletjes die ik de afgelopen tijd bij elkaar gespaard heb. En toch een mooie collectie vormen om te laten zien aan jullie. Met onder andere Dior, Ralph Lauren, Pure en véél meer. Neem dus snel een kijkje hieronder en ontdek.

IMG_0886.JPG

Hieronder zal ik de producten weer verdelen, en er een kort verhaaltje bij schrijven. Ik hoop dat jullie genieten.

IMG_0888.JPG

Bij de kruidvat hebben ze soms van die heerlijke aanbiedingen in combinatie met je pasje. Zo ook de Mane ’n Tail shampoo en conditioner, hierdoor probeer je toch gauwer één onbekend merk. Althans ik ga er dan graag op uit, om een koopje te scoren en om het direct te kunnen testen.

Mijn oog viel op de afprijs bak met mini’s erin, altijd handig voor op reis. Of om te testen of het merk, geur of het soort product ook wél echt wat voor jou is. En wat vond ik in de bak? Twee Treaclemoon shower gels die mee naar huis moesten gaan. Waaronder de The Honneycomb Secret en de MarshMallow Hearts.

img_0890

Met kerstmis ben ik erg verwend met Ralph Lauren Home spulletjes. Maar ik ben helemaal verkocht eraan en heb de geur Cinnamon Swirl ook weten toe te voegen als kaars en geurstokjes.

Een tas verstuiver is nooit weg natuurlijk, en vandaar een nieuwe tas verstuiver. Ditmaal van Ici Paris XL, en zwart van kleur. Ik ben erg benieuwd hoelang deze het vol houd, want mijn andere sprays raken toch vrij snel stuk.

Clips voor in het haar is nooit weg, ik stond in de rij bij de H&M en zag ze hangen. Vandaar deze aankoop. Maar ook wél een nodige aankoop want de afgelopen zijn zijn héél wat clips stuk en kwijt geraakt.

img_0892

Bij de kruidvat heb ik een mooie trolls lippenbalsem gekocht. Ik houd van de Trolls en doet me veel aan vroeger denken. Net als toen ik de MAC collectie voorbij zag komen. Dus een gemakkelijke keuze om deze in mijn mandje te laten verdwijnen, en om het geld hoefde ik het ook niet te laten.

Hier zie je twee verschillende maskers van Leaders, ik heb nog nooit een masker van hun geprobeerd, maar ben benieuwd naar het resultaat.

Bij Ici Paris XL heb ik ook een gezichtsreiniger gekocht van Pure. Dit prodcut komt ook direct als een foam uit de verpakking. Ik ben benieuwd hoe mijn huid hierop reageert.

Als laatste maar zeker niet het minste heb ik een Dior lipstick gekocht. De kleur is neutraal en heet 772 classic matte lipstick.

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van de shoplog. Ik vind het altijd leuk om te laten zien aan jullie.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Shoplog; Random spulletjes van O.A. Dior, Ralph Lauren, Pure en véél meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s