make-up

The Balm Cindy-Lou Manizer

Hallo Beauty’s,

The Balm is een merk waarvan ik veel heb gehoord en gelezen. Daarom vond ik het ook tijd worden om hiervan zelf wat producten aan te schaffen. Ik heb onder andere gekozen voor de bekende The Balm Cindy-Lou Manizer highlighter. Ik ben erg benieuwd, jullie ook? Lees dan snel verder.

20161003_122114

Eerlijk gezegd zijn de verpakkingen van The Balm niet helemaal naar mijn smaak. Ik houd meer van strak en simpel als het ware. Maar het oogt wél gezellig en druk, hierdoor is het ook erg herkenbaar dat het van The Balm afkomt. Op het ronde doosje, is een stikker geplakt. Eerlijk gezegd ben ik wel benieuwd hoelang die blijft zitten, en of mooi blijft na véél meer gebruik.

20161003_122056

Informatie op de achterkant van het kartonnen doosje. Erg leuk bedacht met de vingerprins, en wat verdere informatie. Ook zie je hier de ingrediëntenlijst staan die niet heel erg uitgebreid is.

20160907_121351

Je ziet hierboven een subtiele glans, en is lastig op te bouwen. Het is een highlighter met een vrij roze kleur en één koele ondertoon. Het had van mij persoonlijk want meer GLOW mogen hebben. Maar het is een mooie aanwinst voor mijn collectie, zeker voor meer alledaags gebruik.

20161003_122045

The Balm Cindy-Lou Manizer Highlighter is te koop voor € 19.00 euro, wist je dat zelfs bol.com deze highlighter verkocht?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s