douche·reiniging

The Body Shop Red Musk Shower Gel

Hallo beauty’s,

De Red Musk Body Wash is de afgelopen weken een favoriet geweest onder de douche. Ben jij met dit droevige weer, op zoek naar een warme geur in de badkamer? Dan raad ik het jou aan om snel verder te lezen.

20161001_105513

De Body Shop Red Musk Body Wash heeft een mooie warme verpakking om te zien. De verpakking bestaat uit plastic met een klik dop aan de bovenkant. Hierdoor is het doseren erg gemakkelijk, en heb je geen verspilling van je douche gel.

20161001_105415

Deze Shower Gel bevat veel parfum, en dat is ook zeker terug te ruiken in de badkamer. De geur is zeer aanwezig, maar niet overweldigend. Hierdoor krijg ik een prachtig warm najaarsgevoel en daarvan wordt ik erg vrolijk. Veder bevat deze Red Musk Shower Gel geen top verzorgingsproducten. Voor sommige kan dat helaas tegen vallen.

20161001_105434

The Body Shop Red Musk Body Wash is een heerlijke geur die de badkamer vult met warme spiced geuren. De Shower Gel heeft een schuimende werking, maar had van mij persoonlijk wél iets meer gemogen. Het is een Shower Gel die volgens mij wel door velen gerespecteerd kan worden.

Deze The Body Shop Red Musk Body Wash Shower Gel kost € 13.00 euro voor 250 ml.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s