geuren·persoonlijk·wonen / decoratie

Woodwick Large Candle Lemongrass

Hallo beauty’s,

Woodwick is een merk waaraan ik helemaal verkocht ben. Ik heb ook al meerdere kaarsen in mijn bezit. Dit maakt het ook mogelijk door de vele geuren en kleuren, zo past er bij elke gelegenheid wel een kaars. Het geknipper van de kaars, en tegelijkertijd een heerlijke geur die zich verspreid is hemels. Ik ben daarom ook erg benieuwd naar  mijn nieuwe aanwinst de; Woodwick Large Candle Lemongrass. Lezen jullie mee hieronder?

20161122_152355

Deze kaars heeft een kleur waarvan ik zelf niet houd, geelachtig vind ik dan wél weer kunnen met passen. Maar dan is ook wel alles gezegd erover. Maar ondanks de kleur, die tevens weer in een prachtige vormgegeven glazen houder zit is het wél een prachtige kaars. Ook bij deze Woodwick kaars zit één houten lont.

20161122_152404

Woodwick kaarsen zijn gemaakt van speciale hoogwaardige sojawax. De houten lont zorg voor een knisperend geluid. Maar let wel op het beste is om de kaars minimaal 2 uur te branden, het liefst tussen de 3 tot 4 uur voor een optimaal resultaat. De Large Candle hebben branduren van ongeveer 130 uur. Hier kan je dus behoorlijk lang van genieten. De houten lont is wél erg belangrijk voor de kaars, zorg dat je deze altijd kort houd. Hiermee voorkom je tunnelen ( schuin branden).

20161122_152324

De geurkaars heet Lemongrass, de naam raad het al een beetje. Het is een geurkaars die ervoor zorgt dat je huis licht en fris ruikt. De geur is zeker aanwezig, en helemaal als die drie uur brand. Het is een geur die ik nog wél even bewaar totdat het wat beter weer is, en het zomerse gevoel mag gaan komen.

De Woodwick Large Candle Lemongrass heb ik via Bol.com besteld en kost € 29.95 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s