make-up

Ofra Beverly Hills Highlighter

Hallo beauty’s,

Glow-On is nog steeds mijn motto, en vandaag heb ik weer een favoriet te bespreken met jullie. Want enige tijd geleden heb ik de Ofra Beverly Hills Highlighter aangeschaft (klik hier). Vandaag wil ik jullie vertellen over deze prachtige kleuren waaier, wat ook nog is een heleboel glans bevat. Kijken jullie met mij mee?

20161028_165032.jpg

De verpakking van de Ofra Beverly Hills Highlighter wheel, vind ik helaas helemaal niks. Het voelt erg goedkoop aan, en zeker met een té dikken deksel van doorzichtig plastic. Hier hadden ze echt wél wat meer aandacht aan mogen besteden van mij part. Maar dat wil niet zeggen dat de inhoud niet naar mijn Glow-On staaf voldoet toch?

20161028_165137.jpg

De Beverly Hills Highlighter Wheel bevat vijf verschillende kleuren highlighters. Hiermee brengt het dus een scala aan diversiteit met zich mee. Tevens kan je de kleuren ook allemaal mengen en als één gebruiken op het gezicht. Ik ben wel benieuwd of de donkerste kleur niet de overhand krijgt dan.

20161028_165310.jpg

Wouw wat een pigmentatie bevat deze Beverly Hills Highlighter, ik zie vooral dat de donkere kleuren toch de overhand neemt, dat zie je aan de meest rechtse kleur op mijn arm. Dit zijn namelijk alle vijf de kleuren bij elkaar gemixt, wat wel een mooie gouden gloed bevat.De diverse kleuren zijn natuurlijk goed zichtbaar zoals de; gouden brons, koel roze, parelwitte, neutrale glans en pinky peach.

Foto Gezicht!!!!!!!!!!!!!

De Ofra Beverly Hills Highlighter Wheel is een mooie toevoeging aan mijn collectie. De pigmentatie is zeker aanwezig, en door de vele kleuren kan je veel kanten op. Ieder apart gebruiken of mixen naar eigen smaak. De highlighter  blijft ook mooi de gehele dag en of avond zitten op het gezicht.

Deze Ofra Beverly Hills Highlighter heb ik besteld via Boozyshop.nl en kost € 32.95 euro voor 10 gram.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Ofra Beverly Hills Highlighter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s