geuren·wonen / decoratie

Ralph Lauren Cotton geurstokjes

Hallo beauty’s,

Inmiddels is mijn geurstokjes collectie aardig uitgebreid. En hierdoor kan ik ook mijn slaapkamer heerlijk laten ruiken naar cotton met de Ralph Lauren geurstokjes. Maar is de geur wel echt lekker? Of is de geur wel sterk genoeg aanwezig? Je leest er alles over hieronder.

20170116_120709

Ralph Lauren Home Collectie is helaas steeds lastiger te verkrijgen in Nederland. En ik vind het een enorme gemis worden. Ik heb veel van Ralph Lauren in mijn huis denk hierbij aan kaarsen, beddengoed, handdoeken en zelfs bekers. Maar vandaag gaan we het over de prachtige blauwe verpakte geurstokjes hebben. De geurstokjes komen in een glazen flacon de gevuld is met vloeistof. De stokjes worden mee geleverd en bevatten in totaal acht stuks.

20170116_120837

Zoals je kan zien bevat de flacon geen sierdop, maar is het direct netjes afgewerkt. De blauwe rand rond de hals is een stikker. Erg jammer dat hier verder niet erg veel aandacht aan is besteed. In de flacon van glas zijn wel de initialen te zien van Ralph Lauren “RLL”

20170207_121451.jpg

De geur heeft een mooi plekje gekregen boven ons bed, hierdoor ruikt de gehele kamer naar cotton. De geur is heerlijk aanwezig en zeker niet overweldigend. Je komt in een heerlijke waas terecht bij binnenkomst die alles zo schoon laat ruiken. Het is een mooie aankoop geweest, en ik hoop dat de geur nog lang mee zal gaan.

Deze Ralph Lauren Cotton geurstokjes heb ik gekocht bij TX MAXX voor € 17.00 euro.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Ralph Lauren Cotton geurstokjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s