make-up

Sigma Fan Brush F90

Hallo beauty’s,

Een grote Fan Brush, die veel “haren” bevat? Ja het is altijd even zoeken naar één nieuw pareltje. Maar volgens mij zou voor mij de Sigma Fan Brush F90 wel is een pareltje kunnen zijn. Ben jij benieuwd? Hieronder lees je er alles over.

img_0656

Wat een pareltje om te zien toch beauty’s? Deze Sigma Fan Brush F90 heeft een zwarte steel met koper kleurige details erop. Net als de overloop naar de waaier toe. hierdoor erg netjes uitgewerkt en geeft het de kwast net even dat extra.

img_0657

De steel is niet geheel zwart maar heeft aan een zijde koperkleurige tekstopdruk “Sigma Fan F90. Zoals je hierboven kan zien, is de steel wel wat aan de beschadigde kant. Dit vind ik altijd zo zonde bij een nieuwkomer. Maar het zal de kwaliteit van de kwast natuurlijk niet verder beïnvloeden.

img_0658

De Sigma Fan Brush F90 is ontwikkeld om poeder producten aan de brengen. En dan met name blush of highlighter producten in poedervorm. De haren van deze kwast zijn synthetische, en zo goed mogelijk nagemaakt om het dierenhaar te vervangen. Dit heeft ook zijn voordeel bij het wassen van de kwast. Want synthetische haren nemen geen producten op, en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Deze kwast zou zijn kwaliteit niet verliezen hierdoor.

img_0660

Deze kwast is groter dan ik gewent ben van waaier kwasten. Hierdoor vind ik het ideaal voor inderdaad bijvoorbeeld blush aan te brengen op mijn wangen. De kwast houd veel product vast en werkt hierdoor erg gemakkelijk en snel. Een mooi pareltje die ik in mijn collectie heb kunnen toevoegen.

Deze Sigma Fan Brush F90 is online te koop voor € 32.95 euro.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s