verzorging

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate

Hallo Beauty’s,

Zoals ik al meerdere malen heb laten weten, heb ik mijn gehele gezichtsroutine omgegooid. Hiervoor heb ik veel nieuwe producten moeten aanschaffen, en waaronder een berg aan Kiehl’s producten. Vandaag wil ik dan ook met genoegen nemen om te vertellen over de Kielh’s Daily Reviving Concentrate oil. Zou het inderdaad je huid laten stralen?

img_0814

Wat een kleur zeg,  de gele verpakking is daarom ook erg pakkend aanwezig. Het is wel iets wat je in de ochtend terug kan vinden. De Kielh’s Daily Reviving Concentrate oil zit in een glazen flacon met een witte pipet als dop. Hiermee wordt het doseren erg gemakkelijk en nauwkeurig.  Maar het blijft een kwetsbare verpakking dus opletten is wél een must. Het glas voelt ook erg zwaar aan.

img_0819

De ingrediënten zijn natuurlijk erg belangrijk, en van Kielh’s heb ik een grote verwachting. Het is een hemel aan natuurlijke oliën in dit potje. Ik zie canona-olie, squalena, amandelolie, rose hip oil, gemberwortelolie en koriander. Hierdoor wordt de huid hersteld en worden de vetten weer in balans gebracht. Zonnebloemolie zorgt dat het vochtgehalte verhoogd wordt in de huid en verminderd roodheid. Zoals ook staat aangeven zitten er geen parabenen in. Tevens bevat deze olie ene anti-oxidant en een uv-filter.

Deze olie kan je zowel dagelijks gebruiken over je gehele gezicht heen, of alleen op droge plekjes. Maar zoals ik het persoonlijk gebruik, mengen met mijn dagcrème.

img_0820

Deze Kielh’s Daily Reviving Concentrate oil is een must geworden in mijn ochtend routine. Ik merk dat mijn huid veel rustiger is geworden, en hierdoor ook veel meer straalt. Het product is zeer zuinig in gebruik, ik persoonlijk gebruik drie druppels per ochtend om mijn huid even dat extra te geven die zij nodig hebt op dit moment. Zeker op dit moment met het slechte weer.Echt een aanrader voor de dames die een stralende huid willen, en waarvan de balans even weg is.

Deze Kiehl’s Daily reviving Concentrate oil is te koop bij de Kiehl’s winkels voor € 40.00 euro voor 30 ml.

Liefs Soraya

P.S. Ik ben inmiddels ook de Daily Night recovery aan het proberen, houd de site dus goed in de gaten.

2 gedachten over “Kiehl’s Daily Reviving Concentrate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s