wonen / decoratie

Carlijnq posters op de slaapkamer

Hallo beauty’s,

De posters van Carlijnq vind je veelal op internet. Hierdoor was mijn interesse ook gewekt, zeker om deze toe te voegen op mijn schilderijen plank die boven ons bed hangt. Ik houd van rust en dit doe ik vooral om dezelfde kleuren te gebruiken. In ons geval is dat veelal zwart, wit en grijs. Hierdoor kwamen de posters van Carlijnq zeker van pas. Kijken jullie mee?

20170207_121448

Ons gehele huis is ingericht met zwart, wit en grijs tinten. Deze tinten vind je dan vooral terug in de slaapkamer. Eenvoud met veel rust, het is een kamer om tenslotte uit te rusten.

De posters zijn op A3 formaat geprint, het papier is gemaakt van dik 300 gram en is mat van kleur.

De plank die boven het bed hangt is van de Ikea, in de woonkamer hebben wij de witte variant hangen. Een erg handige plank die in meerdere mate te verkrijgen zijn. Het is een speciale plank voor schilderijen en bevat daarom ook een speciale gleuf in de onderkant. Hierdoor kan je schilderijen laten leunen tegen de muur zonder gaatjes te boren. Erg gemakkelijk te verwisselen hierdoor.

De geur stokjes die je ziet staan op de plank is van Ralph Lauren. De geur is Cotton en hierdoor ruikt de gehele kamer fris als je binnenkomt. Gehele review hierover vind je hier.

20170207_121656

Boven de kant waar mijn vriend slaapt staat de tekst “Always be yourself, Unless you can be a superhero. Then always be a Superhero”. Mijn vriend is mijn held, en dat op zoveel manieren. Ik kan niet eens genoeg woorden bedenken hiervoor maar dat het mijn SUPERHERO is dat staat zeker dik gedrukt. Hierdoor vond ik het een toepasselijke tekst voor zijn kant.

20170207_121648

Boven mijn kant van het bed staat ook een lijst. Deze lijst is gevuld met twee oogjes, dichte oogjes wel te verstaan. Er staat niet veel op de poster, maar het is pakkend en dat is precies wat ik bij mij vind passen. Tevens stond deze afbeelding ook op mijn oogmasker die is ’s nacht draag.

Ik ben erg blij met het eind resultaat, en ik hoop dat het jullie ook op ideeën heeft gebracht.

De Carlijnq posters kosten €11.95 euro per stuk, en zijn zonder lijst te verkrijgen online.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Carlijnq posters op de slaapkamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s