reiniging

Ici Paris Xl Zachte Reinigingsmousse

Hallo beauty’s,

Reinigen is erg belangrijk, en daarom blijf ik op zoek naar de beste reinigingsproducten. Ik heb mij dan ook even geleden ingelaten met de Ici Paris Xl Zachte reinigingsmousse. Deze reiniging zou de huid op een milde wijze reinigen maar met een resultaat dat diep doordringt in de huid. Ik ben erg nieuwsgierig, en ik hoop jullie ook? Lees daarom snel verder hieronder.

img_0900

De verpakking oogt erg simpel, en praktisch meer is er eigenlijk ook niet voor nodig. Maar ik vind het altijd een extra betekenis geven aan een product als het er mooi verpakt uitziet. De plastic verpakking laat wél goed zien hoeveel product je nog overhebt, en met de zwarte pomp aan de bovenkant is het doseren hiervan ook erg gemakkelijk. Er staat veel tekst op, en op de achterkant de ingrediëntenlijst.

img_0902

Toch verbaast het mij wat er allemaal in de reiniging zit, en zeker ook de volgorde ervan. Want hoe hoger het ingrediënt op de lijst staat hoe meer ervan inzit. Want ze noemen het een zachte reinigingsmousse maar in mijn oogpunt vind ik dit wel meevallen. Ik ben erg benieuwd hoe mijn huid reageert, want dat is natuurlijk het belangrijkste.

De zachte reinigingsschuim van Ici Paris Xl bevat wel een rijk schuimend effect. Zoals je hieronder kan zien. De hoeveelheid wat je ziet is tevens ook voldoende om je gezicht te reinigen.

img_0908

Mijn huid reageert gemengd, ik heb veel last van onzuiverheden. Maar ik merk dat het mijn huid niet uitdroogt. Altans niet verder dan mijn droge huid nu al is. Ik maak de verpakking wél op maar zal geen nieuwe aanschaffen. Het is voor mij persoonlijk geen goede toevoeging, in vergelijking met andere producten die ik geprobeerd heb.

Deze Ici Paris Xl Zachte reinigingsschuim is te koop bij Ici Paris Xl en kost € 9.99 euro voor 125 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Ici Paris Xl Zachte Reinigingsmousse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s