make-up

Sigma E25 Blending Travel Brush – Roze

Hallo beauty’s,

Kwasten heb ik nooit genoeg, en daarom kan er altijd nog meer bij in mijn collectie. Maar reisformaat kwasten die heb ik nauwelijks in mijn bezit. Hiervan heb ik een set van MAC en dan nu ook de Sigma E25 Blending Travel Brush Roze. Ik ben erg benieuwd hoe deze blending kwast mij gaat bevallen.

img_0682

De kwast heeft een roze steel, en bevat witte synthetische haren. de steel van de E25 blending Travel Brush is lang genoeg zodat deze eventueel kan “leunen” op de hand. De kwast is mooi vormgegeven met de kleuren roze en wit.

img_0684

De synthetische haren zijn dicht op elkaar geplaatst en is iets aan de platte kant. Hierdoor wordt het gecontroleerd blenden met de oogschaduw gemakkelijker. Zeker voor de oogschaduw die zich in de arcadeboog bevind.

img_0683

De kwast blend gemakkelijk de oogschaduw op de oogleden. Dit komt omdat de synthetische haren dicht op elkaar staan, maar wel flexibel zijn. Door de wat plattere uiteinde kan je gericht te werk gaan.

Deze Sigma E25 Blending Travel Brush heb ik als cadeau gekregen.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s