geuren

Compacte Tasverstuiver van Ici Paris XL

Hallo beauty’s,

Parfum is iets wat ik dagelijks gebruik, en ik graag ook meeneem in mijn tas. Ik heb dan ook erg veel tas verstuivers gebruikt, en helaas waren ze niet allemaal even lang houdbaar. Ze gingen snel stuk, of het bijvullen was erg onhandig. Daarom heb ik een nieuwe tasverstuiver aangeschaft en ditmaal van Ici Paris XL. Ik ben erg benieuwd of deze goed werkt, jullie ook?

img_0930

De tasverstuiver is zwart van kleur, en bevat een kleine trechter. Ik heb meestal gehad dat ik mijn verstuivers moest vullen met het erin sprayen. Ik ben dus erg benieuwd of deze trechter werkt. Het lijkt mij wel een gemakkelijkere oplossing. De tasversuiver is geheel zwart, met aan de bovenkant van de deksel Ici Paris Xl gedrukt in het paars.

img_0935

De tasverstuiver kan je geheel uit elkaar halen. Hierdoor kan je ook direct zien hoeveel parfum je tasverstuiver nog bevat. Erg handig dan helemaal afgesloten verpakkingen. Aan de bovenkant van de spray bevind zich de opening om de trechter in het buisje te voegen zodat je er parfum in kan aanbrengen. Een erg handige oplossing, en hier kunnen veel verstuivers nog wat van leren.

img_0933

Het is een handige tasverstuiver, die gemakkelijk te vullen is door de meegeleverde trechter. Hierdoor is knoeien verleden tijd, en heb je ook nog is een gemakkelijk overzicht van de inhoud van je tasverstuiver. Inmiddels al een aantal weken in gebruik, en nog geen aanmerkingen kunnen vinden. Maar eerlijk gezegd ben ik blij dat de verstuiver het nog doet. Want helaas is dat bij dit soort producten snel het probleem.

Deze Compacte Tasverstuiver komt uiteraard bij Ici Paris Xl vandaan voor € 5.55 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s