make-up·reiniging

W7 Shade & Swap

Hallo beauty’s,

Favorieten kwasten dat heeft toch iedereen? Nou zeker wel, en helemaal als ik een mooie ooglook wil creëren. Daarom wil ik sommige kwasten eigenlijk vaker gebruiken dan één keer. Maar de kleur zit al aan de kwast en hierdoor kan het soms lastig zijn. Nou W7 heeft hiervoor een oplossing, de W7 Shade & Swap. Ik ben erg benieuwd geworden, jullie ook? Lees dan snel verder hieronder.

img_0641

Toen ik van de W7 Shade & Swap hoorde, sloeg mijn hartje al over. Ik kan mijn kwasten op een gemakkelijke en toch schone manier vaker gebruiken. Maar toen ik de verpakking zag, dacht ik wouw dit product kan toch niet slecht zijn. Ik kan mijn kwasten hergebruiken en het is roze! Het is een plastic bakje, me een draaidop aan de bovenkant. Binnenin bevind zich een kussentje.

img_0642

Binnen in bevind zich een zwart kussentje, die ervoor zorgt dat je kwast tussentijds schoon maakt. Het is geen vervanger voor het reinigingen van de kwasten houd hier rekening mee. Het is echt bedoeld voor tussendoor, zodat je kwast verschillende keren met verschillende kleuren kan gebruiken.

img_0643

Het is een gemakkelijke uitvinding, die zeker van pas komt met ooglooks maken. Persoonlijk vind ik het ook erg handig om mee op reis te nemen. Dit scheelt een enorme hoeveelheid aan kwasten mee nemen, en kan je toch op een nette manier ooglooks maken. Het is een product wat zeker van pas zal komen voor de make-up liefhebbers onder ons.

Deze W7 Shape & Swap zijn bij verschillende winkels en online te koop. Maar let goed op, want de prijzen willen nogal variëren tussen de 5 tot 10 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “W7 Shade & Swap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s