reiniging

Kielh’s Centella Skin- Calming Facial Cleanser

Hallo beauty’s,

Een reiniger is erg belangrijk voor de huid. Zeker om de huid stralend te houden, en vrij van vuil. Kiehl’s beloofd dat deze Centella Skin- Calming Facial Cleanser vrij van alcohol is en de pH waarde in evenwicht houd. Ik ben benieuwd of deze gezichtsreiniger dan ook daadwerkelijk mijn huid gehydrateerd en kalmeert. Ben jij ook benieuwd? Lees dan snel verder.

IMG_1039

De verpakking is eenvoudig, en dat is zoals we gewent zijn van Kiehl’s. De plastic verpakking heeft aan de bovenkant een pomp bevestigd zitten, hierdoor is het product er erg gemakkelijk uit te krijgen. Je kan de dop draaien zodat je deze op “slot” kan zetten. Dit is erg handig voor mee op reis, en hoef je niet bang te zijn dat je tas onder komt te zitten.

IMG_1044

De Kiehl’s Centella Skin- Calming Facial Cleanser bevat geen alcohol, wel zie ik ik Aloë vera, Kamille, Tijgergras. Deze producten staan wel bekend om de gevoelige huid tot rust te brengen en ervoor te zorgen dat de huid ook rustig blijft. Een mooie lijst, waarvan ik erg blij van wordt.

IMG_1047

De Kiehl’s Centella Skin- Calming Facial Cleanser heeft een parelmoer glans, wat op het gezicht niet is terug te vinden overigens. De Facial Cleanser is zowel met als zonder water te gebruiken. En zelf gebruik ik dit product zonder water, en zittend aan mijn kaptafel. Het product breng ik aan op een wattenschijfje en reinig mijn gezicht. Ik gebruik voor een full-face make-up vier pompjes (hierboven is één pompje afgebeeld).

IMG_1041

De Kiehl’s Centella Skin- Calming Facial Cleanser is een mooie aanwinst. Want zelfs zonder water reinigt het mijn huid grondig. Mijn huid reageerde erg goed om de facial cleanser, ik kreeg geen reactie maar ook geen onzuiverheden ervan. Een echte aanwinst in mijn reiniging routine.

Deze Kiehl’s Centella Skin- Calming Facial Cleanser heb ik gekocht bij de Kiehl’s winkel voor € 30.50 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Kielh’s Centella Skin- Calming Facial Cleanser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s