reiniging·verzorging

Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

Hallo Beauty’s,

Mijn gezicht is erg belangrijk, en daarom verzorg ik deze graag optimaal. Mijn huid heeft snel last van onzuiverheden en neigt snel naar de droge kant te gaan. Maar dat wil ik als verleden tijd hebben, hierdoor ben ik altijd op zoek naar producten wat mijn huid goed zal doen. Hierdoor ben ik bij de Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate uitgekomen. En uiteraard heb ik deze getest, wil je meer weten? Lees dan snel verder.

IMG_1051

De verpakking is wederom erg basic maar wel pakkend. Het past bij de imago van Kiehl’s en vind het daarom toch ook aanwezig staan op de kaptafel. De plastic verpakking bevat veel tekst, maar aan de bovenkant zit een dop bevestigd die de pomp beschermt. Hierdoor ziet de verpakking er wel gestroomlijnd uit.

IMG_1050

Dit serum gebruikt een ‘Liquid-to-serum’ technologie door helemaal door te dringen tot de diepste lagen van de epidermis. Hierdoor kan het serum serum goed hydrateren. Het zou ook klinisch aantoonbaar. Meer informatie daarover vind je op de site van Kiehl’s. Dit product bevat 15% plantaardige glycerine en Shiso plant extract.

IMG_1055

Het serum breng je aan op een schone maar ook een droge huid. Dit serum is bedoeld om vóór je dag of nachtcrème te gebruiken. Doordat het serum zo luchtig is verdeeld het snel over de huid, dit ook zonder te plakken en lang op de huid te blijven liggen.

IMG_1052

Deze Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate is een mooie toevoeging aan mijn reiniging / verzorgings- routine. mijn huid wordt intens gevoed, en heeft een mooie rustige uitstraling gekregen. Of dit allemaal door de producten komt kan ik natuurlijk niet met 100% zekerheid zeggen. Maar ik ben blij met het resultaat en dat is ook wat waard toch?

Deze Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate heb ik gekocht bij de kiehl’s winkel voor € 50.00 euro voor 50 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s