douche·reiniging·verzorging

Treets Traditions Energising Secrets – Body Sugar Scrub

Hallo beauty’s,

Een Body Sugar Scrub is al een eeuwenoude traditie om je huid mee te reinigen en te verzorgen. Vandaag laat ik dan ook de Treets Traditions Energising Secret Body Sugar Scrub aan jullie zien. Deze Sugar Scrub zou vol zitten met oliën, ik ben benieuwd jullie ook?

IMG_0992

De verpakking is van plastic en voelt niet erg luxe aan. Aan de bovenkant bevind zich een draaidop waarop een stikker geplakt is van Treets Traditions. De openening van de scrub is groot, wat ik persoonlijk niet handig vind onder de douche. Helaas komt er altijd water in te vallen, waardoor de scrubs niet altijd goed reageren op een langere termijn.

IMG_0995.JPG

De Body Scrub is een combinatie’s van vruchten en oliën, hierdoor kan de huid zich herstellen en beschermen. Ik zie de Tamanu en Sasha Inchi Oliën op de lijst staan van de ingredieneten, deze voeden de huid. Door de rietsuiker die erin verwerkt zit worden de dode huidcellen verwijderd, dit op een milde manier.

IMG_0996

De scrub voelt zacht aan de huid, maar laat wel het gevoel achter dat je gescrubd hebt. De oliën voelen fijn aan op de huid, hierdoor voelt mijn huid ook niet schraal of trekkerig aan. Een heerlijke Sugar Scrub die een lichte frisse geur bevat.

Een mooie aanrader voor de beauty’s onder ons die een mooie scrub zoeken voor een toch wel leuk prijsje.

Treets Traditions Energising Secrets – Body Sugar Scrub is o.a. te koop bij de douglas en kost € 9.95 euro voor 375 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Treets Traditions Energising Secrets – Body Sugar Scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s