douche·haar·make-up·media·reiniging·verzorging

I Love Beauty beurs 2017

Hallo beauty’s,

Ook dit jaar ben ik naar het I Love Beauty evenement geweest. Dit word al een aantal jaar georganiseerd door Cynthia (cynthia.nl). Ditmaal ben ik met mijn zusje geweest, wat een erg gezellig dagje werd samen. Maar uiteraard kom je niet met legen handen thuis en daarom wil ik graag mijn aankopen met jullie delen. Kijk dus snel verder voor de aankopen.

20170319_155204

Om te beginnen wil ik de box van Zarqa bespreken, dit omdat het een samengestelde box is van Cynthia zelf. Er waren twee varianten waarvan ik de Face Care box genomen heb, de andere box bestond uit Young Care. Deze box bevat drie producten en een spiegel, die daglicht led lampen bevat.

20170319_155346

De producten die in deze box zitten zijn;
– Ultra Soft Face Peeling
–  Calming Face Mask
– Hydra Face Cream
– Zarqa Led Spiegel

De Zarqa box van Cynthia kosten € 29.95 euro.

20170319_155449

Bij de stand van MakeupMusthaves.nl heb ik drie prachtige producten gekocht. En bij aankoop van deze producten kreeg ik een linnen tas cadeau met de tekst “Stay Magical”. Van I Heart Makeup heb ik de Goddess Of Love Highlighter gekocht en de Unicorns Heart Highlighter. Tevens heb ik prachtige kwasten gekocht, die rosé goud met roze/wit van kleur zijn.

20170319_155703

Verder heb ik nog een aantal losse producten gekocht. Deze komen van verschillende stands en verschillende merken.

 • W7 Glambox met drie verschillende palette’s erin. Bij de onderste was ruimte opengelaten voor een palette naar keuze. Voor mij was het de In The Nude geworden.
 • Allure Kristalpad heb ik een starterset gekocht met navulpads, hierbij kreeg ik de bodylotion cadeau. Ik ben erg benieuwd hoe het mijn haren verwijdert, het beloofd iedergeval gemakkelijk en pijnloos te zijn.
 • Bij The Beauty bakary heb ik mijzelf verwend met een sugar scrub voor het gehele lichaam. De geur kan je al bijna raden natuurlijk, want dat is ook dit keer weer kokos geworden.
 • Ook heb ik een gezichtsmasker gekocht, Cat Wrinkle zou een hydraterend masker zijn. Het masker bevat ook een printje wat ik had begrepen, dus ik ben erg benieuwd naar het resultaat.
 • Ik heb een black mask aangeschaft, hierbij kreeg ik ook een kwast cadeau. Ik ben erg benieuwd naar het zwarte masker, ik ga deze van de week direct uitproberen.

20170319_155725

Bij de stand van Remington moest ik natuurlijk even kijken, want ik heb meerdere producten van Remington en hierover ben ik zeer te vrede. Helaas wordt mijn roze ETI föhn wat minder na zoveel jaren dienst. Bij de stand zag ik deze föhn afgeprijsd voor € 15.00 euro. Deze buitenkans  kon ik niet laten liggen, en zodoende heel onverwachts een nieuwe föhn in mijn collectie.

20170319_155833

Blux Box is altijd een leuke aanwinst, ook ditmaal kon je een box kopen. Nou het was dit jaar een tas vol producten. De linnen tas heeft de tekst “pretty Things Inside”, wat een leuke tekst is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het een klein beetje vind tegen vallen. Persoonlijk vind ik het eentonig, maar wel bruikbaar gelukkig. En daar gaat het tenslotte toch om? in de tas zaten de volgende producten;

 • Fruttini douchegel in de geur aardbei
 • Fruttini bodyspray in de geur watermeloen
 • Earth Kiss Skin Radiance masker
 • Earth Kiss exfoliate voor het gezicht
 • Aldo Vandini oogmaskers, deze is in vier keer te gebruiken.
 • Meeki nagellak in de kleur frost
 • Bergman clinique een gezichtsmakser
 • Vandini handcreme’s

20170319_155927

Als bezoeker kon je een Goodiebag bemachtigen, en wel van het merk Treets Traditions. In deze Goodiebag zat een bodyscrub, en tweemaal een douchegel. Ook een kortingscode voor de productente kopen. Erg leuk cadeau om te krijgen natuurlijk, en zeker omdat het allemaal bruikbare producten zijn.

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van deze shoplog. Mocht je meer foto’s willen zien, bekijk dan mijn instagram account.

Liefs Soraya

2 gedachten over “I Love Beauty beurs 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s