douche·reiniging·verzorging

Treets Traditions Energising Secret – Shower Gel

Hallo beauty’s,

Een douchegel die beloofd zeepvrij te zijn en toch een heerlijke geur te hebben? volgens Treets Traditions is het allemaal in deze blauwe tube te vinden. OH en het zou de huid balanceren en niet uitdrogen, benieuwd naar al deze beloftes? Neem dan snel een kijkje hieronder.

IMG_0975

De verpakking is van plastic gemaakt, en heerlijk lichtblauw met wit van kleur. Het ziet er erg zomers uit, en staat erg vrolijk in de badkamer. Aan de onderkant van de tube bevind zich een klik dop, deze is erg handig in gebruik. Want het is gemakkelijk met doseren, en zowel hygiënisch ook.

IMG_0981.JPG

Helaas zie ik vrij hoog op de lijst parfum staan, het ruikt inderdaad ook erg lekker deze douchegel. Maar voor veel mensen is dit toch een ingrediënt dat het tegenhoud van kopen. Ook zit er traditionele buriti-en passievruchtolie in verwerkt.

IMG_0984.JPG

De douchegel van Treets Traditions ruikt heerlijk fris, maar heeft geen bijpassende kleur. Zoals je hierboven kan zien, is het een doorzichtige gel. De gel gaat licht schuimen als het in contact komt met water. De douchegel geeft een heerlijk schoon gevoel.

IMG_0977

Treets Traditions Energising Secret – Shower Gel is een heerlijke zomerse geur, die mijn huid reinigend en niet uitdroogt en of irriteert. Hierdoor een douchegel die veel gebruikt wordt, en zeker met het mooie weer.

Treets Traditions Energising Secret – Shower Gel is te koop bij o.a. de douglas en kost € 5.95 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s