make-up

W7 Midnight Smokey Shades Palette

Hallo beauty’s,

W7 staat bekent om hun budget make-up, maar ook om de dupe varianten van Urban Decay. W7 heeft al enige tijd het Midnight palette en afgelopen weekend heb ik een mooie combinatie pakket weten te scoren op het I Love Beauty event. En vandaag wil ik dan ook het paarse palette aan jullie laten zien.

IMG_1385

W7 palette’s zitten verpakt in een metalen “blik” erg stevig vind ik het niet. Dit met name omdat het snel verbuigt met meenemen heb ik gemerkt. De kleur van dit palette is paars met goud, erg mooi. Maar vooral zeer passend bij de kleuren die erin verwerkt zitten.

IMG_1389

Zoals je kan zien bevat dit palette zes kleuren, en passen ook perfect bij het paarse blikje. De kleuren van links naar rechts zijn;
– Birthday Gril
– Pukka
– Princess
– Magic Hat
– Hot Pickle
– Boom

IMG_1393

Behalve Birthday Girl geeft het verrassend veel pigment af op mijn arm. Dit had ik eerlijk gezegd niet echt verwacht. Maar de oogschaduw is erg poederig en korrelt ook direct bij de eerste aanraking. Maar verder ben ik echt blij verrast.

1490296407606

Ik draag de kleuren Birthday Girl, Princess en Magic Hat op mijn oogleden. Bij het aanbrengen waren de kleuren erg goed aanwezig, vooral Birhday Girl heeft mij verrast met de hoeveelheid pigment op de oogleden. Helaas zie je zoals hierboven dat de kleuren toch vervagen en dan met name de glinsters die erbij zaten. Maar niet getreurd het blijft een mooi resultaat, en zeker voor een budget merk zoals W7. Dit palette blijf ik zeker gebruiken, helemaal om dat mijn uniform bestaat uit wit met paars voor op het werk.

Deze W7 Midnight Smokey Shades is te koop bij verschillende webwinkels. Dit palette bedraagt 7 gram aan product.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s