make-up·persoonlijk

Waarom was het zo stil?

Hallo beauty’s,

Het is inmiddels alweer even geleden, dat ik iets van mij heb laten horen. En dat komt omdat er in 2017 erg veel veranderingen heeft plaats gevonden. De ene wat meer ingrijpender dan het andere. Maar zoals iedereen zal zeggen “alles bij elkaar” heeft dat er wel voor gezorgd dat ik in een rollercoaster terecht kwam.

Verhuist;
Inmiddels is dit het tweede jaar op rij dat ik ben verhuist. Ditmaal een wat minder leuke gedachten, maar tegelijkertijd ook een prachtige. Ik ben terug verhuist naar mijn geboorteplaats. Dit is natuurlijk hartstikke fijn, vlak bij mijn ouders, vrienden en ook bij mijn werk. Alles is weer op loop/fiets afstand te doen. Tevens heb ik er een huisgenoot bij gekregen waarmee ik het appartement deel. Deze huisgenoot is een goede vriend die ik al 15 jaar ken.

Maar ik hoor de vraag waarom verhuizen en waarom een huisgenoot?

Relatie;
Inmiddels is het geen geheim meer, en is het bij al mijn naaste al een lange tijd bekent. Mijn relatie is begin van het jaar overgegaan. Hierdoor raakte ik in een zeer onzekere periode. Met name waar kom ik terecht? Vind ik op tijd een nieuwe woonruimte voor mijzelf? Hoe moet het met onze koophuis? Hoe gaat dat in zijn werking? Nou dat heeft op zich allemaal wel de weg geleid die het zou moeten leiden. Het grootste verdriet heb ik van het verlies van mijn twee lieve katten gehad Eevee en Ivy. Door alle zorgen en de tijdsdruk waarmee ik te maken kreeg, heb ik ze aan een ander baasje moeten overdragen. Maar wie weet zit het er in de toekomst voor mij weer in?

Verliefd;
Inmiddels zijn wij al heel wat maanden verder, het jaar is zowat alweer om. De blaadjes vallen van de bomen, maar mijn buik is gevuld met vlinders. En niet zomaar vlinders, nee vlinders van verliefdheid. Want als je het niet zoekt, vind je meestal de mooiste dingen in het leven. In dit geval een nieuwe vriend, nou ja nieuw? Ik moet eerlijk zeggen, ik wist al wie het was en kende zijn familie ook al. Hoe heerlijk is het als het allemaal zo onverwachts gebeurt en dat het ook nog is zo vertrouwelijk is? Ja ik zit helemaal positief in het leven.

Aboutsbstyle;
Omdat mijn leven weer wat rustiger aan het worden is. En ik weer een goed ritme te pakken heb, gaat mijn blog ook weer van start. Maar ik weet de dagen nog niet direct te noemen beauty’s, want ik heb nog heel wat werk te verzetten. Maar ik kan jullie wel verklappen, de categorie make-up blijft en is ook mijn hoofddoel. maar en worden wel wat andere thema’s besproken zoals fashion en interieur. Ik wil namelijk mijn blog persoonlijker maken, en daarbij wil ik mijn trotse aankopen en vernieuwingen kunnen laten zien.

Ik hoop dat jullie weer voldoende op de hoogte zijn, en dat ik uiteraard jullie beauty’s weer snel voorbij zie komen.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Waarom was het zo stil?

  1. Hey Soraya,

    Wat fijn om te lezen dat je weer terug bent met je weblog. Ik ga vanavond lekker bijlezen. Sterkte voor de komende tijd en focus je op de goede dingen.

    Liefs!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s