douche·feestdagen·geuren·kerstmis·make-up·persoonlijk·reiniging·verzorging·wonen / decoratie

Verjaardag cadeau’s 2017

Hallo beauty’s,

Op 18 oktober ben ik 26 jaar geworden, hierbij hoort natuurlijk een feestje. Dit heb ik direct gecombineerd met mijn house warming. Het was een zeer geslaagde avond, wat zeker doorging tot in de late uurtjes. Ik ben flink verwend, en wil jullie mij nieuwe aanwinsten dan ook graag met jullie delen.

20171022_132601

Zoals je kan zien hierboven op de foto ben ik flink verwend. En is de variatie erg groot, waardoor ik de aankomende maanden regelmatig terug kan kijken op mijn verjaardag. Hieronder ga ik ze in kleinere groepjes laten zien aan jullie.

20171022_132757.jpg

De keuken heeft ook uitbreiding gekregen, en wel met een mooie BK pan en twee messen van Atlantic Chef.

20171022_133047.jpg

Cadeaubonnen worden vaak gegeven bij verjaardagen, en ook ditmaal heb ik drie cadeaubonnen gekregen. Vrolijk wordt ik hiervan zeker wel, binnenkort weer heerlijk langs de winkels en wat prachtigs uitzoeken bij de Douglas en de Ici Paris XL.

20171022_133235

Van kneipp heb ik twee heerlijke doosjes gehad, om mijzelf heerlijk te verwennen onder de douche en of in bad. Tevens heb ik een multifunctioneel palette gehad. Hierin zitten meerdere oogschaduws,  blushes, bronzer en compact powder. Omdat ik van heerlijke geuren in huis houd en kaarsen ook bij mij hoog op het lijstje staan. Heb ik van Woodwick een prachtige medium kaars gehad met de geur fresh flowers.

20171022_133435.jpg

Ik houd heel erg veel van notenkrakers, ik heb dan ook verschillende varianten in mijn bezit. Maar deze is toch net weer wat anders, want hierin zit een muziekdoosje verwerkt. En een kleinere met contra kleuren. Ook ben ik voorbereid of de kerstdagen, want ik heb een prachtige sneeuwpop gehad, waarin een waxine lichtje kan branden. De gehele avond heeft die gelijk gebrand en wat geeft het toch een sfeer af. Ook ben ik erg blij met mijn Rituals adventcalender, hiermee kan ik 24 dagen voor kerst al beginnen met aftellen.

20171022_132927.jpg

Als laatste maar zeker niet het minste, heb ik een prachtige producten van NARS gehad. Dit merk is sinds kort te koop bij de bijenkorf, en hiervan heb ik direct een aantal producten van gevraagd. Ik heb de gezichtsreiniger, oogreiniger, blush, lipliner, lipstick gehad. Ook zaten er twee prachtige miniaturen bij van een blush en concealer.

Zoals ik al eerder zij, ik ben heerlijk verwent en heb prachtige cadeau’s gehad. Ik kan zelf binnenkort ook nog wat moois gaan uitzoeken. Ik ben helemaal in mijn nopjes ervan, en binnenkort komen er dan ook zeker reviews van voorbij.

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben, en hopelijk weer tot ziens.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Verjaardag cadeau’s 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s