verzorging

Kiehl’s Ultra Facial Cream

Hallo beauty’s,

Kiehl’s is een merk wat al sinds 1851 bestaat. De oprichter John Kiehl is apotheker geweest, en heeft prachtige producten gemaakt. Sommige producten van Kiehl’s hebben zelfs een award gewonnen, waaronder ook de Kiehl’s ultra facial cream. Ik heb inmiddels erg veel kiehl’s producten gebruikt afgelopen jaar en wil daarom deze Kiehl’s ultra facial cream onder de aandacht brengen.

IMG_0796

Kiehl’s ultra facial cream komt  in een wit kunststof potje met zwarte tekstopdruk. De inhoud van het potje bedraagt 50 ml. De opening is vrij ruim, en heeft een apart afdekplaatje. Hierdoor zie je niet direct de crème zitten, en is het extra afgesloten. De tekst bevat informatie over het product.

IMG_0799.JPG

Deze crème bevat wél siliconen en parabenen, mocht je deze ingrediënten liever niet in je producten hebben dan zou ik de crème overslaan. Onder andere bevat de creme glycerine, abrikozenpitolie, avocado olie,olijfolie, rijstolie, zoete amandelolie, sojaboonolie. Deze producten zorgen voor een goede hydratatie die mijn huid de afgelopen tijd zeker nodig had.

 

IMG_0803.JPG

De crème voelt wat aan de dikkere kant, maar door de warmte van de huid en de wrijving die de crème krijgt bij het vervelen over het gezicht is het makkelijk smeerbaar. De crème voelt wél luchtig aan ondanks de zware structuur, en trekt ook vrij snel in de huid. Inmiddels is mijn Kiehl’s Ultra Facial Cream potje helemaal leeg, dat zegt echt voldoende volgens mij. Ik ben erg tevreden, mijn huid reageert goed op de crème, en voelt ook niet droog aan. Ik vind het daarom ook echt een aanrader voor de hydratatie beauty’s onder ons.

Kiehl’s Ultra Facial Cream kost € 24.00 euro voor 50 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Kiehl’s Ultra Facial Cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s