geuren·wonen / decoratie

Yankee Candle Large Jar Baby powder kaars

Hallo beauty’s,

Er is één ding wat ik het hele jaar door gebruik, en dat zijn kaarsen. En dat zijn niet zomaar kaarsen maar geurkaarsen. De geur van afgelopen zomer die in de slaapkamer heeft staan branden is van Yankee Candle in de geur Baby powder. Wil jij meer weten over deze kaars? Lees dan snel verder.

20170116_120156.jpg

De Yakee Candle kaarsen zitten allemaal in een doorzichtige glazen pot, me één hersluitbare deksel. De Baby powder kaars is wit van kleur, en bevat één lont. De glazen pot is bedenkt met een stikker, die over het algemeen de geur goed beschrijft. Dit vind ik bij deze kaars niet helemaal tot zijn recht komen, maar de naam zegt natuurlijk al genoeg.

De kaars die ik in bezit heb is een grote variant ( Large Jar) en die bevat 150 branduren. De geur wordt beschreven als baby poeder geur, die de frisheid geeft en je gedachten tot rust zou brengen. De geur zou zacht ruiken en de kamer licht vullen met baby poeder geur.

20170116_120231.jpg

De kaars geeft een heerlijke zachte geur af, maar vind ik minder geschikt voor grote ruimtes. Zoals in de slaapkamer geeft het genoeg geur af en baad je jouzelf ook echt in baby poeder geur. Ik vind het heerlijk fris ruiken en doet mij daadwerkelijk aan baby poeder denken ook. De kaars brand mooi op, mits je de lont wel netjes blijft afknippen. Wat ook belangrijk is en wat ook wordt aangeraden, brand de kaars voor een langere tijd. Want als je dit niet doet zie je direct dat de kaars niet geheel mooi opbrand.

Deze Yankee Candle Large Jar Baby powder kost € 27.95 euro voor 150 branduren.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s