feestdagen·kerstmis·wonen / decoratie

Limited Edition; Rituals Oriental Light Secret Candle

Hallo beauty’s,

Twee jaar (2015) had Rituals voor de feestdagen de lijn Oriental Nights uitgebracht. Ik heb daarvan meerdere producten aangeschaft, maar in het bijzonder de kaars. Inmiddels is de kaars helemaal opgebrand, en ben ik aan de tweede kaars begonnen. Ik dacht bij mijzelf, dit is een review waard. Aangezien ik de kaars laatst nog heb weten te vinden via internet, en deze dus nog wél te koop is.

IMG_0854

De kaars komt in een kartonnen verpakking, de kleuren zijn mooi gemixt van rood, paars en goud kleuren. De kartonnen verpakking bevat uitleg over de kaars, maar dient vooral voor bescherming. De kaars zelf zit in één glazen pot, met prachtige kleuren warm rood / paars. De kaars bevat drie lonten zodat de kaars egaal kan opbranden. De Kaars zou 70 branduren hebben.

IMG_0859

De kaars ruikt echt heerlijk, oosters maar ook kruidig, houtachtig en warm. Zoet is een heel klein beetje aanwezig. De hoofdnoten die gebruikt zijn voor deze kaars zijn myrre (harssoort) en cardemom (kruid). De kaars vult hierdoor je huis overheerlijk en geeft je huis een Arabische tint.

IMG_0853

De kaars brand mooi op, mits je de kaars wel lang genoeg per keer brand. Dit is erg belangrijk zodat de kaars geleidelijk opbrand. De branduren van 70 uur is ongeveer gelijk aan wat ze zeggen. De geur is aanwezig, maar zeker niet teveel. Hierdoor ruikt je huis overheerlijk, en geeft het een heerlijk warm gevoel. Ik ben blij dat ik nogmaals een kaars heb weten te scoren, en ik nogmaals in de winter periode kan (her)genieten.

De Rituals Oriental Light Candle van 70 branduren kost € 42.50 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s