aboutmylook·fashion

UGG Cozy Cable pantoffels

Hallo beauty’s,

De winter komt er aan, en dat betekend dat de slippers weer de kast in gaan. En de winter schoenen weer tevoorschijn komen. Nou heb ik snel last van koude voeten, en loop ik al heel wat jaren op UGG pantoffels. Nu heb ik laatst een prachtig cadeau gehad van mijn ouders. Een paar nieuwe UGG sloffen, en ditmaal de Cozy Cable pantoffels.

20171023_121448.jpg

 

UGG pantoffels zijn al jaren in mijn bezit, ik heb ook al drie paar sloffen helemaal opgelopen. Na jaren hetzelfde model gehad te hebben, besloot ik dit jaar voor het model Cozy Cable te gaan in de kleur roze. De pantoffels zijn lekker warm omdat de binnenkant gemaakt is van echte schaaps of lamswol.

20171023_121927.jpg

Ik heb wel even gezocht naar de dikke zolen die de UGG altijd hebben gehad. De meeste nieuwe modellen die uitkomen, hebben dan ook een dunne zool. Ik wil de dikkere EVA-Zool hebben, dit in verband met minder snelle koude voeten. Maar ook voor meer grip met lopen, ja ik ben een type dat met mijn sloffen de tuin in loopt / of het afval weg gaat gooien. Nu zal dat niet direct zijn, maar eenmaal wat ouder loop ik gewoon weer door.

20171023_121515

 

Ik heb de pantoffels in de kleur dusk, dit is een beetje vergelijkbaar met oud, zacht roze van kleur. De sloffen vallen vrij groot, en het ik dan ook één maat kleiner dan mijn werkelijke schoenmaat. Passen is natuurlijk wel aan te raden, maar van mij uit een kleine tip voor bij het eventuele aanschaffen van de UGG pantoffels. UGG heeft drie verschillende kleuren van dit model uitgebracht.

De UGG Cozy Cable pantoffels kosten € 119.95 euro.

Liefs Soraya

2 gedachten over “UGG Cozy Cable pantoffels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s