Geen categorie·reiniging·verzorging

Nars Gentle Oil-Free Eye Make-up Remover

Hallo beauty’s,

Zoals jullie misschien wel hebben gezien bij mijn verjaardag post heb ik een aantal Nars producten gekregen. Hieronder zat ook de Nars Gentle Oil-Free Eye Make-up Remover, uiteraard wil ik hier wat meer over vertellen, waaronder of mijn gevoelige ogen er tegen kunnen en dus ook die van jullie. Lees dus snel verder hieronder.

20171010_113239

Alle kartonnen verpakkingen van Nars zijn mat zwart met wit bedrukte letters. Erg stijlloos en voor alle doelen gericht. De Eye Remover is verpakt in doorzichtig plastic met zwarte dop en opdruk. De Nars producten zijn altijd heel herkenbaar, en prachtig in één lijn uitgebracht. Doet het goed voor mijn oog ;).

20171010_113407

De opening van de Eye Remover is wat aan de grote kant. Het product komt er dan ook gemakkelijk uit, en hierdoor heb je ook snel teveel.

20171010_113324

De Nars Gentle Oil-Free Eye Make-up Remover zou geschikt zijn voor mensen met gevoelige ogen, maar ook mensen die contactlenzen dragen. Mijn gevoelige ogen reageren niet op de remover, en ik krijg hierdoor ook geen rode en of traanogen van. Het is een milde reiniging die je goed moet schudden voor gebruik, maar wél waterprof make-up verwijdert. Ik ben erg blij met mijn Nars Gentle Oil-Free Eye Make-up remover, en een echte aanrader voor jullie beauty’s.

De Nars Gentle Oil-Free Eye Make-up Remover is o.a. te koop bij de bijenkorf voor € 25.00 euro.

Liefs Soraya

 

3 gedachten over “Nars Gentle Oil-Free Eye Make-up Remover

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s