fashion

Museum Beyond context by Mart Visser

Hallo beauty’s,

Gisteren ben ik naar een tijdelijk museum geweest van Mart Visser. Helaas is dit alweer de laatste week, maar echt de moeite waard om heen te gaan. Waarom? Lees dan snel verder.

20171114_110647[1].jpg

Mart visser kennen wij allemaal van zijn mode ontwerpen sinds 1992, maar Mart Visser heeft ook erg veel beeldende kunst. Dit alles is tentoongesteld in een tijdelijk museum, helaas maar tot en met 19-11-2017. Ik kwam hier een paar dagen geleden achter, en ging direct heen met mijn zusje. Er is erg veel kunst aanwezig, van beelden tot schilderijen. Er is veel variatie te zien op zijn kunstafdeling.

20171114_111604[1].jpg

Mart Visser staat natuurlijk bekent om zijn haute couture en zijn confectie kleding. Hij heeft meerdere samenwerkingen gehad, en veel stukken zie je op de rode loper voorbij komen. Een kleine greep staat tentoongesteld, en is zeker de moeite waard om te bekijken.

Persoonlijk vond ik de kunst wat meer in het licht staan dan de kleding zelf. Ik heb prachtige stukken gezien, maar ook schetsen van hoe de kleding tot stand komt. Misschien had ik zelf een andere gedachten hiervan, dat kan natuurlijk ook.

20171114_112844[1].jpg

Mocht je de aankomende dagen tijd hebben, neem dan zeker even een kijkje bij het tijdelijk museum van Mart Visser. Deze bevind zich in Amsterdam, dus je kan er nog een mooi dagje uit van maken ook.

Het museum bevind zich op de Herengracht 541 te Amsterdam, en is nog te bezichtigen tot en met 19-11-2017.
De entree kosten zijn € 10.00 euro per persoon, en kan gecombineerd worden met een ticket voor het tassenmuseum voor € 15.00 euro per persoon. Dit is tevens een echte aanrader.

Ik ben erg fan van zijn werk, en heb ook erg genoten van deze tentoonstelling. Ik hoop dat ik jullie op het late moment alsnog een leuk idee heb kunnen gegeven.

 

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s