fashion·wonen / decoratie

Primark by Saffron Barker collectie

Hallo beauty’s,

Primark heeft een collectie in samenwerking met Saffron Barker uitgebracht. Een lijn die precies bij mij past, niet alleen de print maar ook de grijze / roze kleuren. De producten die in deze collectie zitten, zijn ook producten die mijn hartje sneller laat kloppen. Helaas kwam ik er aan de late kant achter, maar heb ik alsnog wat mooie producten weten te bemachtigen. Kijken jullie mee?

20171115_151311.jpg

Van deze collectie heb ik vier producten weten te bemachtigen. De collectie bestond ook uit onder andere pyjama’s, beddengoed, boekjes, bekers en veel meer. Ik heb een kleine selectie weten bemachtigen.

20171115_151428.jpg

Ik heb twee kussens mee genomen, de kussens zijn hetzelfde maar hebben twee verschillende kanten. De ene kant is bedrukt met hartjes en wimpers, de andere kant met Squad. Ik ben voornamelijk fan van de wimpers, en zal deze dan ook voornamelijk op bed hebben liggen. Wel erg leuk bedacht en kan je goed afwisselen.

Kussens kosten per stuk € 8.00 euro.

20171115_151945.jpg

De hartjes lampjes hebben een mooi plekje boven het bed gekregen, deze zijn roze van kleur. De lampjes zijn 3.75 meter lang en bevatten 24 lampjes. De lampjes werken op drie AAA batterijen. De lampjes geven een roze gloed af in het donker, en hierdoor zijn wederom de wimpers erg zichtbaar.

Led hartjes lampjes kost € 6.00 euro.

20171115_151410.jpg

Ook heb ik een kruik weten te bemachtigen. En niet zomaar een kruik een heerlijke zachte roze kruik, met de tekstopdruk Offline. Deze tekst staat o.a. ook op de pyjama en oogmasker. Een kruik is nooit overbodig, zeker niet nu de koude dagen eraan komen.

De kruik kost € 6.00 euro per stuk.

20171115_151416.jpg

Alweer een beker, was het eerste wat ik hoorde. Maar deze bekers zijn in de zomer zo handig, houd alle insecten buiten, en op een afstand door de afsluitende bovenkant. Tevens drink ik altijd uit een rietje en dit is ook nog is een die je kan hergebruiken. de ene kant is bedrukt met een hartje en de wimpers, aan de andere kant staat de tekst Lights Camera Vlog.

Deze beker kost € 5.00 euro per stuk.

Ik ben erg blij met mijn geshopte items, en hoop stiekem dat ik nog een aantal producten weet te bemachtigen. Hebben jullie ook items van deze collectie aangeschaft?

De Saffron barker collectie is niet in alle filialen te koop, kijk daarvoor even op de site van primark.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Primark by Saffron Barker collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s