douche·feestdagen·geuren·haar·kerstmis·make-up·reiniging·verzorging·wonen / decoratie

Limited Edition; Rituals Advent Kalender 2017

Hallo beauty’s,

De feestdagen komen eraan, en dat betekend dat veel merken met hun kerstcollectie komen. Bij de feestdagen horen ook Advent Kalender, en ik heb er één bemachtigd van Rituals. Wil je meer uitleg over deze kalender? Lees dan vooral verder hieronder.

20171120_114703.jpg

Rituals komt met twee verschillende aftel kalenders en zijn beide bedoelt om 24 dagen tot kerst af te tellen. Ik heb de groene variant gekocht, maar er is dus ook een goude variant te koop. Deze aftel kalender is van hard karton gemaakt en uitvouwbaar tot een kleine kerstboom. Aan de zijkant zit een handvat zodat de doos gemakkelijk te tillen is. De aftelkalender is prachtig groen, rood en goud van kleur. Dit geeft gelijk al een kerstsfeer in huis.

rituals advent collage.jpg

Dit is een kleine greep uit de advent kalender van Rituals. Hier zie je een zeepje, mascara, geur kaarsje en een serum. Dit zijn natuurlijk maar 4 verschillende dagen, en zit er nog veel meer in deze kalender verstopt. uiteraard ga ik deze niet allemaal open maken, mocht je de volledige lijst willen weten? Kijk dan even op de site van Rituals zelf. Net als vorig jaar plaats ik iedere dag een nieuwe foto op mijn instagram account van wat er achter elk deurtje zit.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze kalender? Deze is te koop bij de verkooppunten van Rituals, ook is deze kalender online te bestellen.

The Rituals Advent Kalender kost € 59.50 euro per stuk.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited Edition; Rituals Advent Kalender 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s