wonen / decoratie

Plantjes in de woonkamer

Hallo beauty’s,

Plantjes in huis is niet alleen goed, maar staat ook erg gezellig. Ik vind dat een huiskamer hierdoor wat meer sfeer krijgt. Maar ook dat de huiskamer af lijkt, waardoor het huiskamer gevoel er gelijk is. Nu heb ik een aantal plantjes en verschillende potjes aangeschaft. Kijken jullie weer mee?

20171120_113313

Allereerst begin in met mijn RM en Riverdale collectie aan potten. Hiervan heb ik voor twee dezelfde gekozen en één ander model en merk. Dit vind ik erg speels staan op mijn langwerpig dienblad. De twee kleine potjes van RM heb ik gevuld met twee aloë vera planten. Deze zijn gemakkelijk in onderhoud en zien er speels uit. De grotere vaas is van Riverdale en zit een bladplant in. Volgens de verkoopster zou de plant nog groeien, hiernaar ben ik erg benieuwd.

20171120_113541.jpg

Witte potjes met zwarte tekstiopdruk I Will Survive, hoe leuk is dat dan? Ik moet eerlijk bekennen echte groene vingers heb ik niet. Hierdoor leven plantjes vaak ook niet lang bij mij in huis. Maar ik doe wel altijd erg mijn best, en probeer nu op een vaste dag in de week water te geven. Deze potjes komen bij de Blokker vandaan, en bestaan in nog één ander model (Dunner). Ook hebben ze zwarte potjes met Hallo erop geschreven, ook erg leuk en spijt dat ik ze niet heb meegenomen. Wie weet loop ik er nog een keertje tegenaan. Sprietenplanten ben ik helemaal fan van, in mijn achtertuin heb ik ook verschillende varianten staan. Ik vind dit een speels en gezellig effect geven.

Wat voor plantjes hebben jullie in de woonkamer staan? Wie heeft er nog mooie ideeën voor mij? Ik dacht misschien in de wc ook een soort hangplantje neer te zetten op de plankjes die ik daar heb.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s