douche·feestdagen·haar·kerstmis·make-up·reiniging·verzorging

Limited edition; Yves Rocher Advent Kalender 2017

Hallo beauty’s,

Advent kalenders zijn niet meer weg te denken bij de december maanden. En voor de beauty liefhebbers zijn er tegenwoordig een tal aan beauty aftelkalenders. Waaronder de Yves Rocher Advent kalender die voor het eerst wordt uitgebracht. Ben jij benieuwd naar deze kalender? Neem dan snel een kijkje hieronder.

20171120_114115.jpg

Voor het eerst brengt Yves Rocher een advent kalender op de markt. Toen in deze in de winkel zag staan werd ik erg blij, en heb ik hem direct gekocht. Al een aantal weken in mijn bezit, en testend op mijn geduld om het open te maken. De kalender bestaat uit 24 dagen, en dus ook 24 mooi versierde doosjes. De goud, rood met witte kalender passen echt bij de feestdagen met de kleuren combinatie.

yves rocher advent collage.jpg

Dit is een kleine greep wat er onder andere in de aftelkalender zit va Yves Rocher. Je ziet hierboven een bruine oogschaduw, lotion en shampoo. Er zou ook nog reiniging en body producten inzitten. Ik ben erg benieuwd wat er nog meer in die leuke doosjes bevind.

Deze Yves Rocher Advent Kalender is te koop bij de Yves Rocher winkel voor € 39.90 euro per stuk. Online heb ik deze aftelkalender nog niet kunnen vinden op hun site.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s