douche·fashion·feestdagen·persoonlijk·reiniging·sinterklaas·verzorging·wonen / decoratie

Mijn gekregen sinterklaas cadeau’s 2017 (decoratie, fashion en veel meer)

Hallo beauty’s,

Vandaag is alweer 5 december en dat betekend alweer de laatste dag van Sinterklaas. En bij deze gelegenheid hoort natuurlijk een feestje, en ditmaal een feestje voor de meeste mensen onder ons. Ook dit jaar heb ik bij mijn ouders thuis weer sinterklaas gevierd, en ben ik weer flink verwent. Zowel van het lootjes trekken als extra verwennerij van de lieve mensen om mij heen. Ben jij benieuwd wat voor prachtigs ik allemaal gekregen heb? Kijk dan snel verder, want ik ga het allemaal laten zien.

20171204_141925.jpg

 

Op decoratie gebied heb ik veel mooie producten gehad. verschillende formaten sterren die je zelf in elkaar moet zetten. Twee kleine zwarten en twee grotere witten, waar tevens ook een lamp in kan. Heerlijk voor de donkere dagen, een beetje sfeer verlichting in huis erbij. Ook heb ik een DIY banner gehad, hiermee kan ik mijn eigen slinger samen stellen iedere keer. Hoe leuk is dat? We gaan beginnen met de kerstperiode. Ook heb ik maar liefst twee pakken gehad aan posters in het kerstthema. Hiermee kan ik de muren heerlijk opvrolijken, want in totaal zijn dat maar liefst 20 verschillende posters en formaten. Ook heb ik pennen en cadeau lint gehad, dit komt altijd van pas.

20171204_142059.jpg

De keuken is dit jaar ook niet overgeslagen, wat eigenlijk ook altijd van pas komt. Ik heb een prachtige set gehad met één handdoek en één theedoek gehad van Bunzlau. Maar is jullie het schattige roze varkentje al opgevallen? Dit is voor tussen de pan en de deksel, hiermee kan de deksel niet dichtvallen. Hierdoor kan altijd het stoom uit de pan ontsnappen. Verder heb ik prachtige houten keukengerei gehad van Rudolph’s Bakery en zelfs attributen om te gaan bakken. Wat een verwennerij weer zeg, en dan heb ik nog niet eens alles laten zien. Dus kijk snel hieronder voor nog meer prachtige cadeau’s.

20171204_142257.jpg

Ook verzorging kan niet ontbreken in mijn cadeau’s. Ook dit jaar heb ik weer een paar prachtige producten mogen ontvangen. Van rituals de foam en de scrub van hun feestelijke collectie. Ook heb ik drie verschillende producten gehad voor in bad, weer heerlijke ontspanning waar ik naar uit kan kijken. Ook van Lush een prachtige sneeuwpop, kan niet wachten totdat ik weer in bad kan gaan. verder heb ik Zwitsal babyshampoo gehad om mijn kwasten te reinigen, wattenschijfjes en een hoofdmassage apparaat (weet niet hoe het anders heet) en een borstel voor aan mijn sleutelbos.

20171204_142434.jpg

Nog meer decoratie, want ik had de aapjes even aan de kant gezet voordat ze zouden vallen. Maar daar kwam ik natuurlijk weer later achter dat ze niet op de foto stonden. Twee prachtige aapjes dus, nou eigenlijk twee kaarsenstandaarden, in de vorm van een aap. Ik ben er helemaal blij mee, en ga binnenkort op zoek naar kaarsen voor erin. Ook heb ik kleding hangers gehad, die héél erg van pas komen. En twee nieuwe pyjama broeken, ik verslijt ze zo snel door het dagelijks dragen ervan. erg leuk gekozen met de printjes erop, ik ben helemaal blij.

Hebben jullie ook Sinterklaas gevierd? En zijn jullie ook verwent? Ik ben nieuwsgierig, laat het mij vooral weten in de comments hieronder.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s