douche·feestdagen·kerstmis·reiniging·verzorging

Lush Star Light Star Bright Bath Oil

Hallo beauty’s,

De feestmaand is volop bezig, en daarbij moet je jouzelf niet vergeten af en toe. Ik doe dit door af en toe heerlijk te ontspannen in bad. Maar bij een bad hoort natuurlijk ook een mooi en of lekker ruikend bad olie of bad schuim. Vandaag heb ik de Lush Star Light Star Bright voor jullie klaar staan. En ik verklap alvast het is niets wat het lijkt in bad.

20171010_120554.jpg

De Lush Star Light Star Bright is een ster vormige bad tablet die vol met oliën zit. De ster is prachtig zilver en bedekt met glitters. De glitters waren ook overal aanwezig in de badkamer, en waren niet van mijn vingers af te krijgen na het maken van de foto’s.

lush ster.jpg

Je denkt een zilveren glitter ster, dat is helemaal leuk in bad. Maar er verschuilde iets onder al het zilver en glitter. Want ik kreeg een witte ster met roze en blauw erin verwerkt, dit had ik niet verwacht. En wat is dat dan één leuke verrassing in bad. Maar de verrassingen hielden nog niet op, want eenmaal helemaal opgelost was mijn bad vol olie en erg veel glinsteringen. Lastig vast te leggen op camera, maar ik heb mijn best ervoor gedaan.

Maar na het badderen, met een heerlijke geur, leuke kleuren en erg veel glitters. Heb ik mij twee dagen lang als een lopende glitterbal beschouwd. Ok kreeg de glitters niet van mijn lijf af, ik ging het niet erg had niks bijzonders op de planning staan. Maar mijn punt is, houd hier wel rekening mee.

Lush star light star bright is te koop voor € 6.95 euro. 

Liefs soraya 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s