douche·feestdagen·kerstmis·reiniging

Limited Edition; Yves Rocher Marvelous Berries Douchegel

Hallo beauty’s,

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is Yves Rocher een merk waar ik meerdere producten van gebruik. Ik gebruik hun producten met plezier, ze ruiken heerlijk, werken goed, en zijn zeer scherp geprijsd. Ik heb van de kerstcollectie de bad en douchegel aangeschaft ik de geur Marvelous Berries. Meer weten? kijk dan snel verder.

20171120_115556.jpg

Yves Rocher heeft ook dit jaar twee lijnen uitgebracht, met veel verschillende producten. Waarvan één lijn uit de geur vanille bestaat, hier houd ik persoonlijk niet van. Ik heb gekozen voor de lijn Marvelous Berries. De verpakking is doorzichtig, maar kleurt heerlijk kerstrood door de bad/douchegel die erin zit. De opening bevind zich aan de bovenkant van de fles, en is precies goed van formaat. Hierdoor niet snel geknoei met teveel product wat eruit kan komen.

20171120_115609.jpg

De product bevat geen parabenen en ethoxylaten, en bestaat uit 98% natuurlijke bestanddelen volgens Yves Rocher. De douchegel bevat onder andere Korenbloemwater, cranbarry-extract, oliën van citrusfruit, munt.  Yves Rocher geeft ook aan dat de formule van de douchegel gemakkelijk biologisch afbreekbaar is. Zowel goed voor de huid als voor het milieu.

20171120_115648.jpg

De geur is weer helemaal in mijn straatje, warm en winters. De cranberry is wél te herkennen in de geur die zich heerlijk verspreid in de douche. De formule schuimt wél maar verwacht daar niet teveel van. De douchegel heeft geen sterke kleur op de washand en of lichaam. Mij persoonlijk maakt dat niet uit, maar wel een verschil met in de fles. De douchegel is ook ditmaal weer een goede aankoop geweest.

De Yves Rocher Marvelous Berries douchegel kost € 3.95 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited Edition; Yves Rocher Marvelous Berries Douchegel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s