fashion

Michael Kors portemonnee

Hallo beauty’s,

Zoals jullie laatst in mijn shoplog hebben kunnen zien, ben ik eindelijk geslaagd voor een nieuwe zwarte portemonnee. Dit was een enorme zoektocht, want ik heb wel wat eisen waaraan de portemonnee aan moest voldoen. Kijken jullie mee naar deze Michael Kors portemonnee?

20171204_160528.jpg

Mijn eisen waren een zwarte leren portemonnee, met een rits (geen klep sluiting) en genoeg pasjes ruimte. Zwart leer is gelukt, en wat een perfecte grote ruime portemonnee is dit zeg. Dit model portemonnee heb ik van veel verschillende merken gehad, en bevalt mij het beste. Ik ben geen type dat een klep portemonnee draagt. De portemonnee voelt zacht aan en is van leer gemaakt, met prachtige gouden accenten.

20171204_160647.jpg

Als je de portemonnee open ritst, bevind zich aan de linker zijde een hele rij voor je pasjes te plaatsen. Hier kan je al 15 pasjes kwijt, en aan de rechterzijde kan je ook nog eens 6 pasjes kwijt.

20171204_160720.jpg

Aan de rechterzijde van de portemonnee bevind zich een rits met daarin ruimte voor kleingeld. Hier bevind zich ook ruimte voor briefgeld bonnetjes en meer. Hiervoor heb je vier vakken, die je kan verdelen. Ik heb hier onder andere mijn paspoort ook bijzitten.

Ik ben erg blij met mijn aankoop, en gebruik de portemonnee ook dagelijks vanaf dag van aankoop. Ik hoop dat deze portemonnee weer een aantal winter seizoenen mee gaat.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s