douche·fashion·geuren·haar·persoonlijk·wonen / decoratie

Shoplog: Dagje roermond (Ralph Lauren, Gucci, Karl Lakerfeld en véél meer)

Hallo beauty’s,

Afgelopen weekend ben ik met mijn zusje afgereisd naar Roermond. Winkelen is iets wat wij beide doen, en zeker als wij een doel hebben. We hadden beide een aantal items op ons verlanglijstje staan. En onze wensen zijn meer dan goed vervuld. Kijken jullie mee naar een prachtige waterval aan merken die voorbij gaat komen?

20171204_160040.jpg

Tegenwoordig zit er een outlet winkel van L’oreal. Bij binnenkomst bleken ze mooie producten voor spotprijzen te verkopen. Ik heb geen make-up gekocht, dit echter omdat ik dit zelden tot nooit gebruik van hun. Maar ik moest shampoo hebben, en dacht laat ik dit is proberen. Helemaal omdat het twee euro per stuk was. Uiteraard heb ik twee verschillende setjes meegenomen aan shampoo en conditioner van L’oreal. Ook kwam ik haarlak tegen in het rek, deze was ook aan vernieuwing toe dus zodoende ook maar direct meegenomen.

20171204_160110.jpg

Bij ralph Lauren dacht ik twee geurkaarsen gekocht te hebben. Echter bij thuiskomst bleek de een een diffuser te zijn. Deze kaarsen stonden achter de kassa, wel geroken maar niet meer nagekeken. Een leer voor de volgende keer, gelukkig klopte de geur wel. Dus hebben we één prachtige geurkaars en één paar geurstokjes in ons bezit. Ja mijn zusje overkwam hetzelfde, maar evengoed zijn wij blij.

20171204_160245.jpg

Mijn zwarte portemonnee is helemaal afgedragen van Guess, en was al een paar weken op zoek naar een goede vervanging. Dit is mij gelukt bij Michael Kors, een prachtige leren portemonnee met erg veel pasjes ruimte. Ook bij Karl Lakerfeld heb ik een portemonnee gekocht, want bij een nieuwe handtas hoort een bijpassende portemonnee natuurlijk. Ook weer prachtig zacht leer, en goed vooruitzicht voor weer wat lichtere dagen.

20171204_161114.jpg

Bij Ralph Lauren heb ik niet alleen de twee geuren gekocht maar ook een prachtige grijs kleurige jas en een poncho. Ik draag veel poncho’s en hierover hoefde ik dan ook niet erg lang na te denken. Links boven op de foto is een nieuwe sjaal en niet zomaar eentje, nee een prachtige van Gucci. Ik heb hier al jaren mijn ook op, en afgelopen weekend was het moment dan toch aangebroken. Ik ben zo blij met mijn aankopen, dat ik het ook nog steeds niet geloven kan. Maar er is nog meer, dus scroll snel verder.

20171204_161420.jpg

Mijn zusje ging heen voor nieuwe Ugg pantoffels. Maar ik kon het ook niet laten om deze zwarte met bruine print achter te laten in de winkel. Ondanks dat ik net nieuwe Ugg pantoffels heb gekregen. Ik weet ieder geval dat ik voorlopig niet met koude voeten zit in de winter.

Wij zijn ook het centrum nog in geweest, en hier heb ik een nieuwe winterjas gekocht. De mijne was al een keer gemaakt en werd erg oud en raakte versleten. Hiervan volgt binnenkort een foto.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze shoplog. Komen jullie wel is in Roermond?

Liefs Soraya

3 gedachten over “Shoplog: Dagje roermond (Ralph Lauren, Gucci, Karl Lakerfeld en véél meer)

  1. Leuke shopping items…oeh outlet ben ik gek op…vind de shampoo’ s en conditioners ook heerlijk van loreal en ook geurkaarsen..vet leuk dat de geurkaars van Ralph lauren is en diffuser ook heerlijk.
    Zie ook mijn blogs over heerlijke parfums en mooie oogschaduw palletes en kruidvat ‘ s nieuwe rosé kleur kwasten en feestelijke make- up ;-)))) volg je me terug

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s