make-up

Nars Deep troat blush

Hallo beauty’s,

Voor mijn verjaardag ben ik flink verwent met Nars producten, en hier zat ook een prachtige blush bij. En niet zomaar één, nee eentje van Nars in de kleur deep troat. Een van hun bekende blushes, met leuke namen. Ik ben erg benieuwd en ging er direct mee aan de slag.

20171010_114504.jpg

Nars is heel minimalistisch om te zien, maar wel erg pakkend en herkenbaar. De blush zit in een soort  “rubberen” doosje, met een witte opdruk met hun naam NARS. Aan de binnenkant bevind zich de blush Deep troat, en in de deksel een spiegeltje.

nars deep troat.jpg

Zoals ik al eerder aangaf heb ik gekozen voor de kleur deep troat. Dit is een roze kleur, met een warme ondertoon. Zoals je boven aan ziet op mijn arm, bevat het een lichte glinstering. Deze is niet heel erg zichtbaar op het gezicht, maar geeft net even een gezonde gloed op de wangen.

20171113_104606.jpg

Je ziet hierboven dat de blush een subtiele kleur afgeeft aan de wangen. De glinstering is zowat niet te zien, waar ik blij mee ben want ik gebruik hiervoor een highlighter. De blush heeft een goede pigmentatie, en voelt poederig aan. Maar de blush geeft weinig tot geen losse poeder en of fall-out af op het gezicht.
Ik ben erg blij met deze Nars Deep Troat Blush, waardoor dit een alledaagse blush wordt in gebruik.

Nars Deep Troat Blush is te koop bij de bijenkorf voor € 31.50 euro voor 4.8 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s