geuren·wonen / decoratie

Primark Frosted Woodland Kaars

Hallo beauty’s,

Dit tijdstip van het jaar is helemaal weggelegd voor geurkaarsen. En laat dat nou net zijn dat ik daarvan zo houd. Ik brand meerdere malen in de week heerlijke geurkaarsen in de avond. Ik was met een vriendin bij de Primark en daar hebben wij beide een kerstgeur gekocht in een leuke weckpot. Benieuwd of een Primark geurkaars iets voor jou is met de feestdagen? Lees dan snel verder.

20171127_115422.jpg

 

De geurkaars zit verpakt in een weckpot, dit geeft al een warme knusse uitstraling. De weckpot kan je aan de zijkant open maken. De deksel zit vast aan de pot en hangt aan de zijkant van de weckpot. Op de grijze weckpot zit aan de voorzijde een stikker geplakt, hierop staat de naam en geur van de kaars. Ik heb gekozen voor no: 26 frosted Woodland.

20171127_115513.jpg

De kaars is ook grijs van kleur met een normale witte lont in het midden. De kaars ruikt naar verse dennen en jeneverbes volgens het etiket op de voorkant. De kaars zou 60 branduren hebben, en net als andere geurkaarsen geld hoe langer de kaars brand hoe mooier de kaars geheel opbrand.

 

De kaars heeft al heel wat branduren gehad bij mij thuis inmiddels. De kaars geeft echt een warme geur af en doet mij zeker denken aan de feestdagen. De kaars brand geleidelijk op, maar heeft hiervoor wel een aantal branduren achter elkaar nodig.

Deze geurkaars is te koop bij de Primark en kost € 6.00 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s