douche·feestdagen·kerstmis·reiniging·verzorging

Lush Snowman Bubble Bar

Hallo beauty’s,

Het was voor mij weer even tijd om te ontspannen. En dit doe ik het liefste in een lekker warm bad, om vervolgens heerlijk te liggen dobberen. Ik sluit mij dan graag helemaal af, en ga even heerlijk tot mijzelf komen. Zo was laatst dus de Snowman van Lush aan de beurt, om mij een ontspannen uurtje te geven. Wil jij weten of deze bubble bar zijn werk goed deed? Lees dan snel verder hieronder.

20171204_143344

Allereerst kijk even wat een schattige sneeuwpop dit is. Aan alle details zijn gedacht, van knoopjes, tot ogen en zelfs tot aan een neus van een wortel. Ik vind de uiterlijk van de sneeuwpop meer dan geslaagd. Het is haast zonde om het te gebruiken, en helemaal omdat je de sneeuwpop moet verkruimelen in bad. Mocht je deze bubble bar in bezit hebben/krijgen, de beste manier om te verkruimelen is dit onder een lopende kraan te doen.

20171221_104859

De Snowman Bubble Bar zou fris ruiken, en naar mijn mening ruik ik er citroen in. De Snowman bubble bar bestaat onder andere uit sojamelk en Fair Trade Sheaboter. Maar ook zie ik Fair Trade cacoaboter, maar ook citroenolie staat op de lijst van ingrediënten.

20171221_105141.jpg

De Snowman Bubble Bar is zeer geslaagd. Het is een Bubble Bar, en dat krijgt deze kleine Snowman echt voor elkaar. Ik kreeg zelfs een kleine stress moment ervan, er was namelijk zoveel schuim in het bad. Ik voelde mij heerlijk schoon en vooral fris, maar mijn huid voelde ook zacht en verzorgend aan. Eentje om zeker te herhalen.

Deze Lush Snowman Bubble Bar is te koop bij Lush voor € 6.95 euro per stuk.

Liefs soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s