douche·feestdagen·kerstmis·reiniging·verzorging

Rituals – The Ritual Of Anahata Body Scrub

Hallo beauty’s,

Rituals is een merk wat altijd in mijn badkamer staat, en zeker niet kan ontbreken. Ik scrub graag mijn lichaam, en daarom heb ik voor Sinterklaas van Rituals de The Ritual Of Anahata Body Scrub gevraagd. Ben je benieuwd naar deze scrub? Lees dan snel verder.

20171204_143633.jpg

De scrubs van Rituals zijn altijd in een heerlijke hoeveelheid te verkrijgen. De scrub zit daarom ook verpakt in een plastic pot, met een draaidop. De opening is groot, en hierdoor zeer makkelijk in gebruik. Ik houd wel deze kleur groen, doet mij ook echt denken aan de feestdagen.

20171204_143652.jpg

De ingrediëntenlijst ziet er weer goed uit. De scrub is op basis van verzachtende oliën en suiker gemaakt. Dit is de geur met dennen en houtachtige aroma van rozenhout. Ik zie dat avocado ook  hoog op de lijst staat, dit is een goed ingrediënt voor de huid ook. Ik ben tevreden over de ingrediënten van deze scrub.

rituals scrub

Rituals – The Ritual Of Anahata Body Scrub is erg verzorgend door de oliën die de scrub bevat.  Maar door de suiker, is het een harde scrub. Ik houd hiervan en daardoor ook wél zuinig in gebruik. Te veel van deze scrub kan leiden tot zeer aan de huid, maar dat is naar eigen wensen in te vullen gelukkig. De geur is erg warm en geeft een heerlijke geur aan mijn douche ritueel. Ja ik zeg een zeer geslaagd cadeau die ik gekregen heb.

Rituals – The Ritual Of Anahata Body Scrub is te koop bij alle verkooppunten van Rituals en kost € 19.50 euro voor 375 gram.

Wat voor scrub raden jullie aan voor het lichaam?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s