douche·feestdagen·kerstmis·reiniging·verzorging·wonen / decoratie

Mijn gekregen kerstcadeau’s

Hallo beauty’s,

Aller eerst wil ik iedereen een goed en gezond 2018 wensen, want zover zijn wij alweer het nieuwe jaar is begonnen. Ik heb heerlijke dagen gehad, korte nachten, veel bezoek en plezier beleefd. Ik hoop dat jullie net als mij terug kunnen kijken op een paar geslaagde dagen.

Ondanks dat het alweer voorbij is wou ik alsnog even mijn gekregen kerstcadeau’s aan jullie laten zien. Maar laten we snel beginnen, want ondanks dat we het klein zouden houden, ben ik alsnog flink verwent.

20171229_121452.jpg

Ik heb alle dagen heerlijk genoten, en ben ook weinig tot niet thuis geweest. Ik heb heerlijk bij vrienden en familie genoten, en ben dit jaar daarom ook meer verwent.

20171229_121606.jpg

Voor de uitbreiding in de keuken heb ik een theepot met twee kopjes gehad. En niet zomaar ééntje nee maar liefst van Dinsey mevrouw tuit en barstje. Ook heb ik maat lepels gehad van Rivéara Maison. Maar ook kan ik weer koekjes bakken met mijn nieuwe unicorn uitsteker.

kerstceadue.jpg

Ook ben ik verwend met nieuwe plaatjes voor mijn letterboxen. Plaatjes voor alle feestdagen heb ik in huis nu. Ook een paar leuke sokken met pinquins erop, en helemaal effen roze. Maar ook ee weegschaal die mijn vriend en ik beide wouden hebben. in het kleine doosje zit geld wat ik van mijn opa en oma gehad heb.

20171229_122030.jpg

Van Lush heb ik weer een heerlijke bubble bar gehad, en ditmaal is het de christmas swaeter. Van Rituals heb ik bad olie gehad en ook drie verschillende maskers.

Zoals ik al zij ben ik weer flink verwend en wil ik iedereen nogmaals bedanken voor de prachtige cadeau’s.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Mijn gekregen kerstcadeau’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s