feestdagen·kerstmis·wonen / decoratie

Primark No 25 Winter Spice – Diffuser

Hallo beauty’s,

Laatst heb ik een aantal aankopen gedaan bij de primark, en met name ook van de winter/feestdagen collectie. En wat hoort er bij de feestdagen? Geurkaarsen en geurstokjes. Hierdoor kon ik het ook niet laten om geurstokjes mee te nemen van de Primark. Maar ruikt de geurstokjes sterk genoeg? en gaan de geurstokjes ook een tijdje mee? Je leest het allemaal hieronder.

20171127_114951.jpg

 

De geurstokjes van de Primark komen in een kleine verpakking. Dit vind ik voor de typische feestdagen geuren helemaal niet erg. De geur komt in een rode glazen houder, met een zilveren dop erop. Tevens worden er 6 stokjes meegeleverd, die je kan plaatsen in de diffuser. Op de voorkant zit een etiket geplakt, met de naam en geur van de geurstokjes. Oogt niet heel erg luxe, maar is wel netjes verpakt.

20171127_115127.jpg

De geur waarvoor ik gekozen heb is Frosted Cinnemon, oftewel kaneel geur. De diffuser is afgesloten met een plastic dopje, deze eraf krijgen was een hele klus. Eenmaal eraf werd ik overvallen met een heerlijke warme winterse geur, die mij gelijk deed denken aan de feestdagen. Maar de kaneel vind ik persoonlijk niet direct uit de geur springen. Mocht je niet helemaal van kaneel houden, zou deze geur je misschien toch aanspreken.

De geur is warm, en niet sterk of waar aanwezig. De geur staat ongeveer 5 weken bij ons in het toilet, en nog steeds ruik je de geur. De geurstokjes gaan ook redelijk lang mee, want ik ben pas bijna een kwart van mijn flesje kwijt. Ik moet hier wel bij vertellen, ik draai regelmatig mijn stokjes om, voor de geur extra te laten ruiken.

Deze geurstokjes zijn te koop bij de Primark en kosten € 4.00 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Primark No 25 Winter Spice – Diffuser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s