douche·feestdagen·haar·kerstmis·make-up·reiniging·verzorging

Mijn gekregen kerstpakket

Hallo beauty’s,

Dit jaar heeft mijn werk het anders aangepakt met de kerstpakketten. Dit jaar was het geen etenswaren pakket, geen punten die je kon verzilveren online. Maar dit jaar hebben wij een bon van de Hema gekregen, die wij naar eigen wensen konden uitgeven. Willen jullie weten wat ik allemaal bij de Hema heb aangeschaft? Lees dan snel verder.

20180104_111114.jpg

Vanuit mijn werk hebben we allemaal een bon van € 25,00 euro gekregen te besteden bij de Hema. Deze konden we naar eigen wensen uitgeven aan het gehele assortiment van de Hema. Dit is een winkel waar echt van alles te koop is, dus aan variatie geen gebrek. Ik heb in totaal 9 producten gescoord die precies aan het te besteden bedrag kwam.

20180104_111245.jpg

Voor onder de douche heb ik een mousse en een body scrub gekocht van de lijn “Fame make it happen”. Voor mijn haar heb ik de repair lijn gekozen deze bevat shampoo, conditioner, haar masker en een serum op basis van een olie. Ik ben erg benieuwd hoe de producten mij gaan bevallen, het is de eerste keer dat ik Hema producten ga gebruiken, zeker voor mijn haar.

20180104_111341.jpg

Ook heb ik een cadeautje voor mijn gezicht meegenomen, en niet zomaar eentje. Nee ik heb gekozen voor het Stroopwafel masker. Dit masker zou zelf warm worden op het gezicht, ik ben erg benieuwd. Ook heb ik een soft matt lipbalm gekocht in de kleur 02, dat een zachte nude kleur heeft. Als laatste heb ik gekozen voor elastieken voor mijn haar, altijd handig om in huis te hebben.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn eigen samengestelde kerstpakket te zien van de Hema.

Wat gebruiken jullie altijd van de Hema, en wat is een echte aanrader?

Liefs Soraya

5 gedachten over “Mijn gekregen kerstpakket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s