douche·geuren·reiniging·verzorging·wonen / decoratie

Rituals aankopen – SALE

Hallo beauty’s,

Ik was laatst bij de Rituals in de winkel, en zag tot mijn verbazing een Sale tafel staan. Uiteraard kon ik het niet laten, om hier even tussen te snuffelen. En zoals gewoonlijk kon ik niet met lege handen naar huis gaan. Ik wil jullie dan ook graag mijn uitverkoopjes aan jullie laten zien

20180104_114434.jpg

 

Ik heb vier producten mee naar huis genomen, ik had meer in mijn handen maar heb nog een aardige voorraad thuis staan. Ik heb gekozen voor een body scrub, een foam, een geurkaars en een geurhanger.

20180104_114522.jpg

De Sakura lijn is een van de bekendste lijn van Rituals volgens mij. Persoonlijk vind ik dit nog eens de lekkerste lijn ook. De lijn is op basis van rice milk & cherry blossom die de zachte geur veroorzaakt. Ik heb hiervan de geurkaars aangeschaft maar ook een geurhanger. Deze komen beide tegen te zomer op mijn slaapkamer te staan/hangen, en ik hoop dat ik mij dan dagelijks in deze geur kan ontspannen.

20180104_114621.jpg

Vorig jaar hadden ze de lijn Ritual of light uitgebracht met de feestdagen. Deze geur vond ik erg lekker en heb ik dan ook met plezier de producten van opgemaakt. Nu een jaar later zag ik een pot body scrub staan, uiteraard ging die mee naar huis toe. Ook heb ik een doucheschuim mee genomen, deze is van de zomerlijn 2017 en heet “express your soul”.

Geurhanger € 15.00 euro
Geurkaars € 12.95 euro.
Body scrub € 11.70 euro.
douchefoam € 5.10 euro.

Ik hoop dat jullie ook wat moois hebben weten te bemachtigen. Want een uitverkoopje is altijd leuk natuurlijk.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Rituals aankopen – SALE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s