douche·fashion·feestdagen·geuren·haar·kerstmis·make-up·reiniging·verzorging·wonen / decoratie

Opgemaakte producten van het jaar 2017

Hallo beauty’s,

opgemaakt 2017 alle.jpg

Inmiddels zitten wij alweer in de derde week van 2018. Maar ik wil toch nog even terug blikken op mijn opgemaakte producten van 2017. Ik heb erg veel producten opgemaakt, maar niet alles is bewaard gebleven door de verhuizing. Alsnog was het één hele trommel vol. Vind jij het leuk om te zien wat ik allemaal gebruikt heb? Maar ook mijn favorieten te weten? Neem dan snel een kijkje.

20180109_114501.jpg

Wattenschijfjes is iets wat ik bijna dagelijks gebruik, en dan ook meerdere om mijn gezicht te reinigen. Ik heb zoals je hierboven kan zien maar liefst 5 pakjes gebruikt van Cien (lidl), 4 pakjes van kruidvat, 1 PS (primark), en 1 van The Body Shop. Ik gebruik geen wattenschijfjes als ik direct de douche instap, of op reis. Uit mijn hoofd mis ik hiervan dan ook geen lege verpakkingen.

20180109_114628.jpg

Gezichtsreiniging is erg belangrijk, de conditie van je huid speelt een belangrijke rol voor een gezond en goed uiterlijk. Zoals je hierboven kan zien, heb ik aardig wat producten ervan opgemaakt ook.
Kiehl’s Gentle eye makeup remover
– Bobbi Brown Instant Long wear makeup remover
Nars Eye makeup remover
Zarqa Pure Skin Cleansing Wash
Kiehl’s Centella Skin-Calming Facial Cleanser
Estée Lauder Perfectly Clean
Yves Rocher PurBleuet eye makeup remover
Clinique Take The Day Off 
– The Body Shop Camomile eye makeup remover

Hiervan ben ik erg fan van de Estée Lauder gezchtreiniging, en de Yves Rocher oogreiniger. Ik zal deze dan ook zonder na te denken opnieuw aanschaffen.

20180109_114812.jpg

haren wassen is iets wat iedereen doet, zo heb ik dus ook een aardige collectie aan shampoo’s en conditioners bij elkaar gespaard.

Yves Rocher Repair Treatment shampoo en conditioner
– Wella Moisture shampoo en conditioner
– Kiehl’s shampoo en conditioner
Kruidvat Maroccan Argan Oil
– John Frieda Full Repair shampoo en conditioner
– Schwarzkopf conditioner (geen shampoo)

Ik moet zeggen de Kiehl’s shampoo en conditioner is een mooie combinatie geweest met mijn haar. Maar ik vind het wél te duur. Ik vind de Wella Moisture combinatie erg fijn, en zal deze nogmaals aanschaffen.

20180109_114917.jpg

Deodorant is ook niet weg te denken natuurlijk. Nu moet ik bekennen dat ik echt al jaren Rexona gebruik. Ik wil wel is van “geur” verwisselen maar dat is dan ook het spannendste wat er gebeurd met mijn deodorant gebruik. Ik heb dan ook in totaal 5 legen bussen, ik weet dat dit in totaal iets meer is. En dat er een aantal flessen de prullenbak bereikt hebben met de verhuizingen het afgelopen jaar.
Ik heb wel is andere merken geprobeerd zoals FA en Dove, maar toch grijp ik altijd terug naar de Rexona.

20180109_115118.jpg

Gezichtsverzorging is erg belangrijk, en ik ben van mening als je deze tweemaal per dag insmeert in combinatie met de hals dat dit een mooi en goed effect geeft op de huid. Ik heb dan ook meerdere crèmes opgemaakt. Niet allemaal naar mijn wens, zoals Zarqa zowel als werking, verpakking maar ook de consistentie ervan was ik niet te spreken.

Kiehl’s Ultra Facial Cream 
Kiehl’s Hydro Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate
– Kiehl’s Midnight Concentrate
Kiehl’s Daily  Reviving Concentrate
– Zarqa Hydra Face Cream
– Chanel meerdere mini’s

Ik vind de prodcuten van Kiehl’s erg goed, en hebben een fijne werking. Deze zou ik dan ook graag opnieuw gebruiken. Chanel is altijd al een prachtig merk geweest in mijn ogen, en de mini’s waren dan ook erg lekker in gebruik. Nogmaals De Zarqa heeft mij erg tegen gevallen. Product kwam erg moeilijk uit de verpakking, de crème was erg dik, de geur is niet prettig. Nee het is misschien niet mijn merk.

20180109_115313.jpg

Droogshampoo kan ook niet ontbreken, zoals je kan zien is Batiste toch wél mijn favoriet van 2017 geweest. Ik heb maar liefst 5 bussen gebruikt voor de brunette’s, deze bevat ook een kleurtje. Dit is ideaal want het deed mijn uitgroei ook nog is minder zichtbaar maken. Ja ik heb er nog een aantal op voorraad liggen, en ben hier erg blij mee.

20180109_115406.jpg

Douche producten moeten lekker schuimen, en een heerlijke geur afgeven. Ik heb een aantal producten gehad waarmee ik mijzelf een echte traktatie gaf. Zoals de Yves Rocher en de Rituals foam. Ik ben verkocht, maar niet aan de The Body Shop producten, deze schuimen weinig, en is zeer lastig uit de verpakking te halen.

Lush Snow Fairy
Rituals The Ritual Of Light
Lush Santa’s Belly
Evoka African shower
The Body Shop Cocoa Butter
The Body Shop Coconut 
Yves Rocher Clementine & Spices
– Treets Traditions Energising Secrets

Ik zie dat de Yves Rocher scrub hierboven op de foto staat. Deze is heerlijk in gebruik, en niet te ruw voor de huid. Dus ook minder schadelijk bij vaker gebruik.

20180109_115516.jpg

Ik houd ervan om mijn huid te scrubben, zeker als het om mijn lichaam gaat. Ik heb dan ook een aantal prachtige producten opgemaakt. De variatie is hierin wél goed te zien, dit komt omdat ik nog geen favoriete scrub heb gevonden. Ik vind Treets Traditions erg lekker, maar de coconut scrub van The Body Shop is ook een prachtig product.

Treets Traditions Body Sugar Scrub
– Treets Traditions Body Salt Scrub
– Rituals Hammam Body Mild
– Beauty Bakery
The Body Shop Coconut Scrub

20180109_115832.jpg

Ook make-up producten gaan helaas niet eeuwig mee, hiervan heb ik dan ook een mooie verzameling van opgemaakte producten. Zo kan je goed zien dat de foundation en de wenkbrauw producten een echte favoriet is. Deze producten heb ik dan ook meerdere keren aangeschaft en opgemaakt.

Urban Decay All Nighter Make-up Setting Spray
– Urban Decay All Nighter Liquid Foundation (drie maal)
Mac Make-up Setting spray
Anastasia Brow Wiz  (driee maal)
Essence I Love Extreme (twee maal)
Essence Forbidden Volume (twee maal)
W7 banana Dreams Loose Powder
Smashbox Photo Finish primer
Laura Mercier Foundation Primer

opgemaakt 2017

Tevens heb ik ook andere producten opgemaakt zoals geurstokjes van Rituals en Primark. Ik heb in totaal 4 stuks opgemaakt maar deze waren niet meer mee te nemen zonder dop met de verhuizingen. Mijn favoriete zwarte Guess portemonnee heeft ook plaats moeten maken voor een nieuwe. Zoals je misschien al kan zien is die helemaal versleten, en werkte de rits ook niet helemaal meer naar behoren. Ook is mijn Lady Shave na jaren trouwe dienst aan vervaging toe. Ik heb precies dezelfde opnieuw aangeschaft. Ik ben dan ook zeer te vrede over de resultaten die de Lady Shave geeft.

– Rituals Pure Rose
Primark Winter Spice
– Guess Portemonnee
– Carmen Lady Shave

Ik hoop dat jullie het een mooi en duidelijk overzicht vonden, van mijn opgemaakte producten. Ik ben erg benieuwd wat dit jaar allemaal opraakt, en mij aandacht opnieuw trekt.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Opgemaakte producten van het jaar 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s