make-up

Zeemeerminnen kwasten

Hallo beauty’s,

Ik houd van goud kleurige kwasten en ik houd van zeemeerminnen. Deze combinatie in één gevoegd zijn kwasten die ik niet kon laten liggen natuurlijk. Daarom wil ik jullie graag kennis laten maken met mijn nieuwe aanschaf van kwasten. En het zijn er maar liefst 5! Kijken jullie snel mee?

IMG_1239.JPG

Goud van kleur, zeemeerminnen handvaten en dan ook nog is roze haren die eruit steken. Dit is op het lijf geschreven voor Soraya natuurlijk. Ik ben dan ook helemaal in de wolken van deze kwasten, en vind dit een van de beste aankopen van 2017.

IMG_1245.JPG

De set bevat zowel kwasten voor het gezicht als voor kwasten voor de ogen. Ik gebruik de kwasten voor ( van Links naar rechts):
settingpowder kwast, bronzer kwast, highlighter kwast, blush kwast, en een kwast voor mijn oogschaduw te blenden. Dit is hoe ik de kwasten het meeste gebruik, en kan je dus naar eigen wensen invullen. Ik moet eerlijk toegeven de formaten van de kwasten, zijn niet helemaal perfect in gebruik.

IMG_1243

De kwasten staat niet alleen prachtig op mijn kaptafel, maar zijn ook nog van goede kwaliteit. De kwasten verliezen geen haren, alleen de formaten van de kwasten zijn aan de grote kant. Ik gebruik de kwasten wél, maar merk toch dan ik eerder naar mijn MAC en Zoeva kwasten grijp. Ik ben blij met de aankoop, en ik hoop dat jullie ook misschien weer een idee hebben opgedaan.

Ik kan echt nergens meer het bonnetje vinden van de prijs en de winkel. Ik dacht dat ik de kwasten bij de Boozyshop of The Makeup Spot besteld heb.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s