reiniging·verzorging

Jeffree Star Velour Lip Scrub Pancakes & Syrup

Hallo beauty’s,

Jeffree Star is iemand die ik al jaren volg, en waarvan ik inmiddels ook meerdere cosmetica producten in bezit heb. Ik vind de verpakkingen altijd prachtig, is ook niet zo gek want het is roze van kleur. Na één lange tijd heb ik eindelijk een Lip Scrub weten e bemachtigen uit de Family collection. Ik ben vol blijdschap aan de slag gegaan met mijn lippen scrubben, maar ben ik wel tevreden?

20171127_112122.jpg

Zoals ik al hierboven aangaf, zijn de verpakkingen roze van kleur. Ik ben helemaal fan van roze, en vind dit dan ook totaal niet erg. Echter kan ik wel begrijpen dat het net als Jeffree zelf erg uitgesproken is. De scrub zit in een klein potje verpakt en bevat net als bijna alle producten een grote hoeveelheid. Dit product bevat dan ook maar liefs 30 gram. De draaidop is erg handig, waardoor de scrub gemakkelijk te bereiken is. En het hierdoor gemakkelijk in gebruik is.

20171127_112101.jpg

De scrub is op basis van suiker gemaakt, en ruikt naar pannenkoeken en siroop. Iets waarvan ik echt héél erg houd. De producten van Jeffree Star zijn vrij van parabenen en gluten, maar zijn ook 100% diervrij en vegan. De scrub bevat ook verzorgende ingrediënten zoals Jojoba.

20171127_112140.jpg

Je hebt een klein beetje van de scrub nodig om je lippen de scrubben. Dit doe je door ronddraaiende bewegingen te maken op de lippen, hierdoor verwijder je het vuil en of velletjes van je lippen. Het overtollige kan je weghalen met een tissue en of je kan het van de lippen aflikken. Ja je leest het goed, dit product is zo ontwikkeld dat het geen schade brengt als je de lippen aflikt. Ik persoonlijk doe dat niet, want vind het te zoet voor mij. Maar de mogelijkheid is er wél dus.

De Jeffree Star Velour Lip Scrub doet zijn werk goed, en is wel een harde scrub. Dus pas wel op met de druk die je uitvoert op de lippen beauty’s. Ik houd van pannenkoeken met siroop maar helaas vind ik deze geur echt afschuwelijk. Ik kan er ook niet aan wennen, en het achtervolgt mij de gehele dag lijkt het wel. Nee helaas is dit iets wat ik online besteld heb, en je het van te voren niet kon ruiken. Helaas gebeuren deze dingen, maar toch erg jammer. Dit zegt natuurlijk niks over de kwaliteit verder, want de scrub is verder meer dan goed.

De Jeffree Star Velour Lip Scrub uit de Family Collection is te bestellen via The Makeup Spot en kost € 15.50 euro voor 30 Gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s