aboutmylook·fashion

Primark shoplog ( Pyjama’s jurkjes en meer)

Hallo beauty’s,

Primark is een winkel waar ik niet graag kom, het is altijd druk en niet altijd even geordend. Maar op zijn tijd heb ik zin en vooral geduld om te gaan winkelen, en dan even heerlijk te snuffelen tussen alle rekken. Zo ben ik laatst zeer goed geslaagd en heb ik een mooie collectie bij elkaar gekregen. Voor zowel in huis als blouses en jurkjes, hieronder laat ik het jullie allemaal zien.

primark blouses

Blouses zijn voor mij dagelijks aan de orde. Ik vind het makkelijk dragen en staat altijd netjes. Ik heb voor verschillende modellen en kleuren gekozen. Zo heb ik één zwarte, één groene, één zwart met wit, één geruite wit zwarte en een hele witte van kleur.

De blouses zijn goed van kwaliteit in verhouding met de prijs ervan. De blouses zijn wél synthetische van stof. Ik heb daar geen problemen mee, en kies hier ook bewust voor. De blouses hebben bij alle mouwen een knoop zodat je dit opgerold kan dragen.

primark jurk en huis

Ik draag op het moment erg graag jurken, en ik vind dit jurkje helemaal het einde. Zwart met een wit kraagje en een witte rand langs de mouwen. Altijd draag ik jurkjes net boven de knie, en hieronder draag ik graag mijn knie laarzen. Helaas kan ik niet op hakken lopen, en vind ik daarom jurkjes combineren soms erg lastig.
Ook voor in huis in combinatie met mijn joggingbroek heb ik twee lekkere truien mee genomen. In roze en grijs tinten met de teksten “Girl Sguad” en “i’d rather be sleeping”. Heerlijk groot en warm voor in huis, lekker voor een dagje bank hangen ieder geval.

primark pyjama

Pyjama’s voor in bed is iets wat niet kan ontbreken voor mij. De pyjama’s waren nodig aan vervanging toe, en ook hierin ben ik zeker geslaagd. Ik heb van Saffron Barker de Offline pyjama nogmaals gescoord (Shoplog Den Haag), hiermee ben ik erg blij en past bij de rest van mijn aankopen uit haar collectie. Ik heb verder één grijze blouse en één blauwe streepjes blouse gekocht. Waarbij ik één grijze, één grijs met bloemen en één grijze met kerstmotief pyjama broek gekocht heb. Ik kan de winter weer warm doorkomen in mijn bed.

Ik hoop dat jullie deze shoplog leuk vonden om te zien. En dat jullie inspiratie eruit gehaald hebben. Binnenkort komt mijn schoenen collectie van de primark online, dus houd de site goed in de gaten.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Primark shoplog ( Pyjama’s jurkjes en meer)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s